PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
01.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Deadmau5 (can), Loutka (roxy booking), Javas (pe! music)

2nd stage - Cubik (roxy booking) & Dan Cooley (radio 1)
Popis:
start 22:00, vstup 180/250 czk
 
 
Páteční Human Traffix s Deadmau5
Hvězdný kanadský producent Deadmau5 se představuje premiérově v Roxy a ČR
Jen málo jmen rezonuje v současnosti taneční scénou tak, jako kanadský producent Deadmau5. Pojďme si ho před únorovou show trochu představit.
 
Deadmau5

Deadmau5. Většinu času je k nalezení ve svém hudebním doupěti, stále častěji však tohoto produkčního génia můžete nalézt i poblíž dvojice rotujících kotoučů, z nichž dokáže vyluzovat zvuky jako žádný jiný. Od samého okamžiku proniknutí na světovou scénu Deadmau5 vážně ohrožuje všechny DJs starší generace, ať už schopností v mžiku se objevit na vrcholcích hitparád, nebo selekcí v klubu, kdy míchá zásadně jen nejlepší s nejlepším. Deadmau5ovy velkolepé stylové kreace nelze slyšet a zůstat přitom v klidu. Dunivé basy, elektro nostalgie, předivné roztodivnosti i silné hitovky - ať už hraje cokoliv, vždy slyšíte světovou extratřídu.



Tento Kanaďan, na jehož kolébku prýštily svou surovou energii Niagarské vodopády, se nedávno přestěhoval do Toronta, ovšem nepředbíhejme událostem. Ještě předtím se v Niagaře staral o rozhlasový pořad „Party revolution“ a to ještě předtím, než přijal svůj nechvalně proslulý pseudonym Deadmau5. Tato éra ještě patřila zkratce BSOD, pod níž se naše hvězda spojila se svým kamarádem a maximálně nadaným producentem Stevem Dudou.

Mezitím se Deadmau5ovi také podařilo zapracovat na labelu Play Digital natolik, že se stal jedničkou mezi online labely ve své zemi se singly a remixy na prvním místě v žebříčku digitálního obchodu Beatport.com. Tyto singly si našly cestu i k takovým autoritám, jako Pete Tong, John Acquaviva, Chris Lake, Sebastien Leger, Nic Fanciulli, Jody (WOW), Donald Glaude atd. atd.

Když zmíníme ještě jeho současnou spolupráci se skupinou 24twentyfour, je jasné že budoucnost je utvářena jedním jediným jménem - Deadmau5. Nezapomínejme ani na vlastní labely ambiciózní kanadské myšky 'Xfer records' a 'Mau5trap' – vskutku, nejen sovy nejsou tím, čím se zdají být. Deadmau5 je všeobjímající mohutnou bombou na tanečních parketech v Torontu, Londýně, Káhiře a 1.2.2008 také v pražské Roxy.

www.roxy.cz
www.myspace.com/deadmau5
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Human Traffix s Deadmau5 od Myclicka
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016