PARTYINFO

 

10. NAROZENINY - N1 SNOW & SKATE SHOP

Datum konání:
05.12.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
A Skillz (uk), Bayer, Robot
Popis:
start 20:00, vstup 150 czk
 
 
N1 Snow & Skate B Day Micoolash Party
N1 snow and skate, Skateshop.cz a olomoucký padre Gotcha, ze stáje Ceckatého Tornáda si vás dovolují pozvat na jedinou opravdovou mikulášskou snowboard party v Praze, pořádanou u příležitosti 10tých narozenin výjmečného pražského skateshopu N1 Snow & Skate v Benediktské ulici 12. Tato se uskuteční ve středu 5.12.2007 od 20ti hodin, tradičně v klubu Radost FX na náměstí IP Pavlova. Party je zároveň oslavou startu nové zimní sezóny, spojené s premiérou dvou videíí a to značky Special Blend a Foursquare.
 
Program vás zasype lavinou zábavy a hudby v podání nové partičky BAYER (www.bayermusic.cz) mísící prvky hip hopu a živé taneční muziky. Božský DJ a lamač dívčích srdcí DJ ROBOT Vás pěkně připraví pro hvězdu večera. Hvězdou večera budete samozřejmě Vy a DJ A SKILLZ zástupce labelu FINGER LICKIN z Velké Británie. Takže pokud máte rádi pořádný breakz, tenhle chlápek je ten nejlepší s kým můžete strávit středeční noc.



Těšit se můžete na 100 piv z fleku, čertici, anděla a mikuláše s pořádnejma dárkama Jim Beam za zabijáckou cenu, ruletu nebo black jack a velmi taneční překvapení. Vyhrát přímo v klubu, můžete zbrusu nové prkno FORUM a další příjemné ceny na zimu. Jelikož jste všichni letos pěkně zlobili, měli byste si přijít nechat dát výprask od pěkně sexy čertice ….a možná i více. Jako každý rok, nebude chybět hlavní výhra a to lištička od FOX. Lištičku si odnese ten kdo za ní zaplatí nejvíce v dražbě.

Vstup je 150 korun, nebo zadarmo poukd se stavíš v obchodě N1 SNOW & SKATE, v Benediktaské ulici číslo 12. Jako přídavek ještě dostaneš k lístku dárek od JIM BEAM.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016