PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
21.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Face (techno.cz)
Live:
Sci-Fi-Psi
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Páteční Plastique v Radosti FX
Jak se již stalo na Vánoce dobrým zvykem, Plastique si již třetí sezonu zve v na tento mimořádný páteční večer v našich pražských končinách velmi populární hvězdokupnou formaci Sci-Fi-Psi. Tato parta je vždy zárukou dobré zábavy a tak i tentokrát navážeme na tuto pomalu, ale jistě vznikající tradici, při které není rozhodně nouze o legraci. Sci-Fi-Psi se představí s novým koncertním programem a také s několika váženými  hosty. Zbytek večera budete moci prožít ve víru tance pod taktovkou residenta a tatínka Plastique dje Vectifa, kterého na začátku akce podpoří DJ Face. Viva La Plastique !
 
EUR /elektrárenská událost roku/

Vesmírný hmotoid SCI.FI.PSI, který již 6 světelných sekund úspěšně kontaminuje pozemské elektrostyly se představí ve své základní trojici RONDO/BOREK/LOUIS a smete  všechny pochybovače svým bleskosvodem. Spolu s hosty ING MALASEK/JARDIN ZEX/LUXON a LINDA KETRALEX vytvoří atmosféru lomeného prostoru, kde zítra znamená včera. Představení nově chystaného LP DZZZZCT! slibuje náhled do laboratoře, která nemá v mezigalaxijním prostoru obdoby.

Otevřeme červí díru, kde zvuk spouští reakci při níž se štepí buralex. Tónovaným elektrotokem zakřivíme prostor a ocitneme se na druhé straně.... „budeme zabíjet!“, slibují sci.fi.psi a dodávají, „prostor vyplněný tichem musí zemřít!!!“

www.plastique.cz

www.myspace.com/vectif
www.myspace.com/plastiqueparty
www.myspace.com/scifipsi
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016