PARTYINFO

 

REMEMBER HOUSE

Datum konání:
28.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Loutka, Vilém, Lumiere
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Radost FX Club uvádí prosincový Remember House
Remember House je určena publiku, které pamatuje ono nádhernou atmosféru klubové houseové muziky let minulých a má chuť si společně znovu zavzpomínat. Je i pro ty, které z nějakých důvodů minula a chtějí se do ní také ponořit.
 
REMEMBER HOUSE je večerem, který si od září, kdy byl uveden na světlo světa vydobyl pevné místo na české taneční scéně. Kdo měl možnost nahlédnout a okusit jeho atmosféru, musel být nadšen. DJ Loutka a jeho hosté 100% ISIS, ERIC D CLARK, MISS BUNTY a MARCELLO odjížděli se slovy, že si na podobný večer již dlouho nevzpomínají. A o tom je právě naše party. Je třeba si opět vzpomenout a dát život uhasínajícímu plamínku houseové hudby v našich klubech. O tom, že to jde jsme se mohli přesvědčit již celkem třikrát. Tentokrát se budete moci pohupovat v rytmech našich pražských legend. Vedle Loutky zahrají residenti populárního Lollypopu djové Vilém a Lumiere. Oba se představí v old schoolových houseových setech.



REMEMBER HOUSE pokračuje i v roce 2008 a vy se máte opravdu na co těšit. Zatím máme potvrzená 3 jména a všechna stojí za to. Doufáme, že si vzpomenete a v lednu si po dlouhé době přijdete poslechnout belgického dje GEERTA, v únoru pak dorazí BRIAN S a konečně v březnu další belgičan KOENIE !

REMEMBER HOUSE je prostě jííííízda !

www.radostfx.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016