PARTYINFO

 

NEW YEAR 2008

Datum konání:
31.12.2007 - pondělí
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Pierre Ravan, Vectif, Rico, Petr K
Popis:
start 21:00
 
 
Silvestrovská party v klubu Radost FX
Radost FX Club si Vás dovoluje pozvat na velkolepou silvestrovskou oslavu. Čekají Vás dvě patra té nejlepší zábavy. Naše krásné hostesky Vám budou v průběhu večera servírovat lahodný  mix italských, mexických, japonských a thajských specialit a v ceně vstupenky jsou zahrnuty i tři drinky a šampaňské o půlnoci. Příchod nového roku oslavíte ve společnosti sexy tanečnic, uvidíte dívky v bublinkové koupeli a mnoho dalších překvapení. To vše za hudebního doprovodu těch nejlepších djs klubu a našeho hosta – Dje Pierre Ravana, který je kolegou Boba Sinclaira ve známé agentuře Mona Renalls.
 
Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji skrze síť Ticketstream na www.ticketstream.cz nebo přímo v kanceláři klubu Radost FX na Bělehradské ulici 120.

Pierre Ravan je považován za jednoho z prvních  fashion djs světa.  Jako dj již roky vystupuje na přehlídkách těch nejlepších a nejvlivnějších módních designerů této planety jako jsou Paco Rabanne, Dolce & Gabanna, Roberto Cavalli, Thierry Mugler a Jean Paul Gaultier. Pierre je take oficiálním djem MAC/Estee Lauder.

Ve světě djingu se Pierre pohybuje již vice, než 12 let a je i velmi respektovaným producentem a remixérem. Jeho specifický sound a auru, kterou vnesl do house music sám rád nazývá “Spiritual House.” Tento styl je perfektní fúzí jeho osobního enthusiasmu, energie a perského dedictví.

Řada jeho remixů obdržela velice kladné kritiky. V současné době se pohybuje se mezi studii Berkley San Francisco a Manresa a pracuje na nových skladbách. Důležité je zmínit jeho nedávné počiny a spolupráci s litevskými Rulers Of The Deep, které vyšly pod názvem Triplicates a vycházejí ze silných indických základů a take jeho další spolupráci s  dlouhodobým přítelem Danny Marquezem.

Jeho první album, které vydal společně se svým partnerem Safarem pod pseudonymem “Spiritual Brothers” vyšlo na labelu EMI/Virgin v červenci 2003. Jeho dalším velkým úspěchem bylo pak vydání singlu “Divine Energy feat. Nusrat Fateh Ali Khan”, který vyšel v říjnu 2003 na lebelu “Shinichi”, který patří Deep Dish.

Jeho poslední singl “The One You Need” (spolupráce s Djem Pippim a Rulers Of The Deep, vyšel na španělském labelu Cassagrande), byl licencován na nejlepší světové houseové kompilace, stejně tak jeho deep & soulful remix tracku “God Is Love” , který složili DJ Pippi, Danny Marquez a zpěvák Marcel.

Důležité je zmínit, že Pierre Ravan působí i jako promoter. S velkým úspěchem odstartoval svoji party Body & Soul (nezávislou na party Body & Soul v NYC) v Dubai, kam si zve největší esa světové taneční scény. Heslem této akce je : “ Přineste své tělo, my mu poskytneme duši.”

Vystoupení:
Radost FX, Prague - Discotheque, Barcelona - Club Privee, Tallinn - Z Klub, Alicante - Mundaka, Murcia
Insominia, Belgrade - Privilege, Ibiza - Space, Ibiza - Ministry Of Sound, London - Kadoc, Albufeira
1015 Folsom, San Francisco -Likwid, Bahrain - Echo, Kuala Lumpur - Nai, Amman
Prive @ Opium Garden, Miami - Space, Miami.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016