PARTYINFO

 

ELECTROTERAPÍA!

Datum konání:
29.12.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Beewiz, Souldrill, Peter Pea feat. Leonita Aki
Live:
Soul Lovers, D!Rock, 70M45
Popis:
vstup 30 czk
 
 
Elektroterapía @ Perpetuum
Naše terapie si klade za cíl zlepšit vaše zdraví a psychickou pohodu. Předpokladem úspěchu léčebných procedur je opakování. Na základě příznivých ohlasů po první léčebné kůře v klubu Perpetuum se tým sonických mediků rozhodl zlepšit obecné zdraví návštěvníků klubu další fází elektroterapie.
 
Seance se odehraje ve večerních a nočních hodinách dne 29. prosince 2007 na tomtéž osvědčeném místě. Upozorňujeme pacienty, že budou vystaveni euforizujícím nízkofrekvenčním kmitočtům a repetitivnímu kolotání elektronických bicích souprav. Také se může objevit dunění či vibrace provázející elektro, house či techno rytmus.

Desinfekci hlavního zákrokového sálu zajistí antiseptickým úvodním setem Peter Pea, narkózu společně s ním zabezpeční éterická Leonita Aki. Úvodní řez načrtne svým živým vystoupením producent-řezník 70M45 známý mezi odbornou veřejností jako Toomuch. Zvukový skalpel pak převezme live act Soul Lovers, který je připraven řezat opravdu hluboko. Třetím živým chirurgem elektroterapie bude D!Rock, který si na sál přinese svoji pilu a kompresor a odvede špinavou práci. Ochranu před post-traumatickým šokem zabezpečí svými vlnami DJ Beewiz (undergroundcity.cz) a léčebnou proceduru završí jemnou a temnou masáží brněnský DJ Souldrill. Poslední organické zbytky pak ze sálu odstraní Peter Pea se svým (ú)klidovým hudebním pásmem.

www.myspace.com/peterpealive

www.myspace.com/soulloverslive
www.myspace.com/leonitaakilive
www.myspace.com/drocklive
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016