PARTYINFO

 

BOHEMIAN LIKE YOU

Datum konání:
01.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
The Models DJs, Fh
Live:
Parts & Labor (usa), 1A2V1
Popis:
start 20:00, vstup 120 czk
 
 
Bohemian Like You začátkem prosince v Akropolis
Bohemian Like You goes indie! Ve svém třetím pokračování tato domácí klubovka rozšiřuje své hudební zaměření – a přiváží jednu ze zásadních kapel brooklynské scény, noise-popové Parts & Labor. Komu padl do noty nedávný koncert Deerhunter v Divadle Archa, ten rozhodně nesmí chybět! Předskakovat budou 8-bitoví audiovizuální 1A2V1, až do rána vaše nohy nezůstanou v klidu díky rezidentním djs fh a The Models.
 
Parts & Labor (Jagjaguwar, Brooklyn, New York / US)
Jezdí turné s elektro-duem Adult., vydávají na stejném labelu jako bigbítoví Black Mountain, kamarádí s lo-fi úderkou Matt & Kim. Parts & Labor ve složení elektronika/zpěv, basa/elektronika a bicí letos vydali své třetí, vřele přijaté album Mapmaker a na sklonku roku jedou našláplé evropské turné. Ve své hudbě mísí nespoutanou (post)rockovou energii a řezavé synth melodie s hlukovými hradbami hodnými My Bloody Valentine, takže hravě snesou srovnání s Battles. Nutno vidět živě!
www.myspace.com/partsandlabor

1A2V1
Nový český projekt přináší do domácích klubových prostorů trochu osvěžení: undergroundové 8-bitové zvuky Jara Hara se potkávají s přesně padnoucími vizuály od VJ Koloucha a tvoří tak dokonalý lo-fi zážitek.
www.1a2v1.com
www.myspace.com/vjkolouch

The Models
Tři mušketýři, kteří vám nedají ani na chvíli vydechnout. Jedno z posledních vystoupení crew která odstartovala vlnu „nového dj-ingu“ v Čechách. V nejlepším se má přestat, ale proč si to předtím pořádně neužít?
www.myspace.com/themodelsthemodels

fh
Experimentální promotér a rezident klubovky Bohemian Like You ve svém eklektickém setu servíruje taneční porci poslechových melodii tak, že si to budete dlouho pamatovat.
www.myspace.com/efha

Začátek ve 20h, vstup 120 Kč. Uvidíme se tam!
www.myspace.com/bohemianlikeyounight
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016