PARTYINFO

 

ONE NIGHT!

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Josef Sedloň & Bela EN & Dan Cooley (radio1)
2nd stage - 2K (shadowbox.cz) & Nitrous (shadowbox.cz)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Poslední One Night! v roce 2007 již tuto sobotu
Víme, máte před Vánoci jiné starosti než návštěvy klubových nocí. Stejně to ale na vás zkusíme a možná se na chvíli zastavíte a protáhnete svoje tělo na společné noci Radia 1 a Roxy promotion – One Night! Rok 2007 pomalu, ale jistě, spěje mílovými kroky ke svému závěru a….teď nečekejte nějaká bilancující fakta! Tím vás opravdu nijak nehodláme zatěžovat. Neproběhne ani rozhovor se zúčastněnými a neprozradíme ani žádnou perlu ze zákulisí. Vše je tak, jak má být.
 
ONE NIGHT! spojuje slogan: jedno rádio…jedna noc…jeden klub.

Celý rok jste byli skvělí a docházka byla více než ucházející. Teplotní rekord padl v srpnu po koncertu Chems a my se za pultem s djskými mašinkami potili, křepčili a dávali do každého mixu celý svůj um. Snad se podařilo to, co jsme slibovali a hudba, která se k vám dostala prostřednictvím reproduktorů vás aspoň na chvíli pobavila, případně vyvolala ve vašich hlavách diskusi o jménu interpreta či názvu skladby. I tohle jsme vychytali díky J.T.R. z vjského seskupení Phase. Titulky na plátnech běžely poprvé na minulém dílu a vyvolávali pravidelné dávky souhlasného juchání.

I tentokrát vám do jedenácti ušetříme vstupné, i tentokrát jsou naše dj bagy narvané a v očekávání! Děkujeme za vaši podporu a přejeme nikým a ničím nerušené Vánoce. To vše budeme potřebovat.

Josef Sedloň – Bela En – Dan Cooley & Shadowbox bros: 2K & Nitrous
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016