PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
19.01.2008 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Marky (brazil), Ghonzales (roxy), Brooklyn aka Juanita Juarez, Swordz (ifc crew, belgium), Lulu Rulez (umerkura.cz)

2nd stage - Kaplick & Saku (breakbeat.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 280/350 czk
 
 
DJ Marky headlinerem lednové Bushe
Na lednovou Bush zavítá legenda a pionýr světové dnb scény dj Marky! Umělec, který i ve svých požehnaných letech stále vládne tomu, co ho proslavilo a co ho charakterizuje nejlépe – skvělá hrací technika, charisma, maximální nasazení při hraní a oddanost svým fanouškům, pro které naservíroval nejeden světový hit.
 
Rodák z brazilského Sao Paula začínal za gramofony koncem 80. a začátkem 90. let, kdy si už tehdy vytvořil pověst chlapíka, který si za své mixování a originální scratching může v klidu napsat slovíčko „art“. Jeho sláva stoupala s tím, jak se jemu (a samozřejmě i ostatním djs) dařilo zpopularizovat tento relativně „nový“ styl hudby. V polovině 90. let vystupuje v pravidelné radio show a vede rezidenturu v klubu TOCO, který naplnilo každý víkend více jak 5000 lidí. V letech 1995, -96 a -99 získává v Brazílii ocenění DJ of the Year.

Jeho album Brazilian Job bylo oceněno jako jedno z nejlepších drum´n´bassových poslední doby. Z jeho novější produkce je to např. CD In Rotation, na kterém se podílel také XRS (Xerxes) nebo novinka The Master Plan (2007).

Na své si přijdou i příznivci české dnb scény, kterou bude reprezentovat rezident dj Ghonzales, který si přizval trojici Brooklyn aka Juanita Juarez, Swordz (ifc crew, belgium) a Lulu Rulez (umerkura.cz). Chill out budou okupovat Kaplick a Saku z breakbeat.cz. Vstupenky lze zakoupit v předprodejích (Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal) za 280czk + poplatky, na místě je vstupné 350czk.

Profil:
www.shadowbox.cz/index.php?clanek=4355

Mp3

Dj Marky – IntaBeats 18.3.2007
Dj Marky – BBC 1xtra

Videa
youtube.com/watch?v=YUeoV5VC7qU
youtube.com/watch?v=k9xE0Sj-Yro&feature=related
youtube.com/watch?v=CaycNusuIaI&feature=related

Odkazy:
www.myspace.com/djmarkyinnerground
www.djmarky.uol.com.br
www.innergroundrecords.com

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Bush v klubu Roxy od Myclicka
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016