PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Datum konání:
01.12.2007 - sobota
Místo konání:
Jihlava - DKO
DJs:
Loutka, Chris Sadler, Tráva, Manio
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
V Jihlavě poteče Havana Club proudem, bude za hubičku
Kubánské turné s Havanou míří na Vysočinu
Do Jihlavy se valí houseová brigáda z Prahy a hektolitry skvělého rumu z Kuby! Příští pátek 1. prosince proběhne v místním kulturním domě DKO jedna z posledních zastávek populárního turné Havana Club Tour de Bar. A na koho se můžou na Vysočině těšit? Na desky a světýlka Chrise Sadlera, matadora Trávu, neúnavného kaliče a stále výborného dje Loutku a otce - zakladadete tohoto turné Mania! Stejně jako v předchozích osmi zastávkách se proti sobě postaví nejlepší vybraní barmani z celého kraje a bude jen na návštěvnících party, na kterého ukážou, aby řekli: Ty si nejlepší!
 


Že je na party s kubánským rumem Havana Club vždy o zábavu dobře postaráno, dokazuje fotogalerie, které najdete na webu k party - www.tourdebar.cz - Tam se také dozvíte, jaká jsou pravidla barmanské soutěže. Dobře si je prostudujte, aby jste správně vybrali vašeho favorita a neutráceli zbytečně peníze u konkurence. V exkluzívní "smoking D lounge" zóně bude celou noc probíhat zajímavá soutěž o iPod! Tak se tam nezapomeňte se stavit. Příjemným zpestřením každé akce je světelný park doplněný o vychytané videoprojekce.

Na předchozích mejdanech s Havanou zatím vystoupili Layo&Bushwacka, Louis Osbourne, Terry Francis, Dimitry a řada dalších. Velké finále proběhne v po novém roce v Praze.

Party v DKO Jihlava začíná v 21 hodin, vstupné bude stát 150 korun.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016