PARTYINFO

 

DISCO INFERNO

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Havana Club
DJs:
Face (techno.cz), Diome
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Disco Inferno již tento pátek v Havana Clubu
Disco Inferno @ Havana Club
Ujíždíte si na stereotypu nebo raději objevujete stále něco nového? V pražském podzemí to žije a vy se můžete bavit také na jiných adresách s čísly popisnými než dosud. Historická budova, rodiště Jaroslava Haška, kterou najdete ve Školské ulici 16, ve svých útrobách ukrývá Havana Club a barmanům v něm jde práce hezky od ruky. V pátek 30. listopadu máte poslední šanci, abyste ochutnali drink tohoto měsíce – Millenium Green, tak neváhejte...
 


Je docela možné, že vás tenhle nápoj s jemnou citruso-mátovou chutí se stopou jalovce nakopne natolik, že budete první na parketu. A kdo že vám bude po celý večer hrát? Pozvání přijali pánové Diome a Face a to znamená jediné... Ping-pongové klání od začátku do konce! Jeden nahraje tomu druhému, ten promyslí kterak úder elegantně vrátit zpět a takhle pořád dokola, až dokud deska nevyklouzne z gramofonu na zem. Oba dva už dlouho předlouho baví house ve všech jeho fůzích, ovšem škatulka nu disco jejich společný set pořádně provoněla.

Nemusíte nutně na Kubu, doutníky i ten dobrý rum zde najdete také a muziku vám naservírujeme takovou, na kterou jste zvyklí... Tu, která vznikla výhradně v evropských studiových kuchyních. Disco Inferno startuje od 22:00 a věřte nebo ne - v tomhle pekle se vám bude líbit!  
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016