PARTYINFO

 

GIRLS, GIRLS, GIRLS

Datum konání:
07.12.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
E-lite, Kattka (sk), Katie, K.Sandra, Patricia
2nd stage - Sarah, Nefertiti
Popis:
holky vstup do 23:00 zdarma
Line-up:
20:00 Patricia
22:00 Katie
23:30 Kattka
01:00 E-lite
02:30 K.Sandra
04:30 Patricia
06:00 end

2nd stage
21:00 Nefertiti
22:30 Sarah
00:00 Nefertiti
01:30 Sarah
03:00 end
 
 
Girls, Girls, Girls v brněnském 7.Nebi
Girls, Girls, Girls… První party svého druhu se uskuteční v pátek 7.prosince v klubu 7.nebe. Určitě se ptáte, čím bude výjimečná. Je to jednoduché, jak již název napovídá, na party potkáte překrásné dívky na každém kroku. Za mixpultem se představí celekm 7 předních DJek, tančit budou naše překrásné go-go tanečnice, u vstupu Vás přivítají naše hostesky panákem zdarma a za barem Vás prvotřídně obslouží naše barmanky. Ale nebojte, o Vaši bezpečnost se bude starat naše chlapská ochranka, to se nemění… 
 
A kdo tedy bude hrát? Na přední- houseové stage se můžete těšit celkem na 5 Djek. V roli headlinera se představí rodačka z Ostravy, DJka,  kterou můžete slyšet v předních pražských i mimopražských klubech a v poslední době především v zahraničí. Připravte se na DJku E-lite, která je opravdovou třešničkou této party. Stejně tak, jako DJka Kattka, která za Vámi přijede ze Slovenska, je opravdovou hvězdou. V tuto chvíli je na tour v Řecku, ale vzkazuje, že se na Vás velmi těší. Na hlavní stage se dále těšte na DJku Katie, jejíž hvězda neúprosně spoupá a důkezem jsou pravidelná hraní v nejprestižnějších českých klubech. A jako poslední se na první stage představí DJka K.Sandra, která z Vás vytáhne zbytky sil svým energickým setem. Dále  se představí oblíbená DJka Patricia, kterou zcela jistě znáte z letních House Wars na brněnské přehradě. A protože chystáme pokaždé něco extra, druhá stage bude po dlouhé době patřit RnB. Těšit se můžete na 2 brněnské DJky, na populární DJku Sarah a na DJku Nefertiti. Všchny tyto DJky a bezesporu krásky se představí premiérově v klubu 7.nebe.

Pokud chcete zažít neskutečný večírek, kterým Vás na 2 stageích (house, RnB) provedou krásné a vynikající DJky, divoké tanečnice a překrásné hostesky, kdy Vás na baru obslouží šikovné barmanky, tak večírek Girls, Girls, Girls… v pátek 7.12. v 7. nebi je tím, na co čekáte..

Jako obvykle vstup pro dívky do 23:00 je zdarma.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016