PARTYINFO

 

FREE DJ REPUBLIC HISTORY OF HOUSE PARTY

Datum konání:
28.11.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Bordo
DJs:
Craig Hampson (uk), Biscuit, Spejbl, Braňo (sk)
Info:
http://www.djshow.cz
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
Line-up:
20:00 Craig Hampson
21:00 Biscuit
22:00 Spejbl
03:00 Braňo
 
 
BattleDJ uvádí: Free DJ Republic History Of House Party
 
 
Ve středu 28.11.2007 proběhne v klubu BORDO zaváděcí mejdan pravidelné dj-ské soutěže FREE DJ REPUBLIC pod názvem HISTORY OF HOUSE 'N' TECHNO. Po intru večera ve stylu spychadelic lounge-dance o které se postará mezinárodní harcovník dj Craig Hampson, známý i z většiny českých klubů, bude následovat lehké taneční zahřátí od dj Biscuita - vítěze dj competition 2002, který zahraje i několik vlastních tracků, a pak již bude následovat exklusivní 5-ti hodinový set dj Spejbla "Bohemian Story of House". Dj Spejbl je průkopníkem a zakladatelem underground taneční scény v Čechách. Od roku 1992 působil v naprosté většině klubů, které na scéně něco znamenaly. Namátkou. Průkopnické akce ve Slovanském Domě r.92-95 (Ubiquity, La Club, Tam-Tam klub), první resident klubu Radost FX r.92-93 plus pozdější pravidelné produce r. 99-00 , vlastní undergroundové produkce a party v klubu U Zoufalců r.92-94, resident legendární housové kalírny Miš-Maš r.93-95, hraní v klubech Alfa, Sluníčko, Subway, Roxy, Amsterdam, Terminal Bar, Playground cafe - Astorie, festival Dancedelic Space Drive aj.

V současné době se věnuje převážně vlastní hudební produkci a udržování své kolekce progressivního vinylu. Jeho zvuk se charakteristicý psychadelickým tanečním party groovem s trancovými prvky ( neplést s prvoplánovým melodickým trance z Německa ) a je ke slyšení převážně v klubu Akropolis.
Na akci bude slyšet průřez progressivním house oldschoolem od prvního detroit techna, chicago housu, new york acidu přes belgický psychadelický dancefloor, holandskou taneční extravaganzu, německé i severské electro a techno až po současný maximálně progressvní taneční zvuk vycházející z techna, acidu a electra. Uslyšíte jak legendární klassické tracky, tak rarity vydané v několika exemplářích a "electro-disco" v této republice naprosto jedinečné.

Začátek akce je ve 20 hod. Videoprojekce: Sexual Acid Esplanade Colllage by CTG37. Pro všechny návštěvníky je připravena tombola o 3 hudební CD a doživotní vstupy na naše akce (BattleDJ prod.) zdarma!

Jinak chceme povzbudit všechny dje i tanečníky a tenečnice, aby neváhali a zaregistrovali se do soutěže buď na tel. 608982412, 775277270 anebo www.djshow.cz. Krom toho, že se soutěží o hodnotné ceny, zahrajete si a dobře se pobavíte, umožníme vám i prezentaci se na našem webu a budeme případně zprostředkovávat Vaše další vystoupení.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016