PARTYINFO

 

NIKOLAJKA.COM – THE BIGGEST STUDENTS NIGHT VOL.3

Datum konání:
04.12.2007 - úterý
Místo konání:
Hradec Králové - Safari
DJs:
Hozzy (nikolajka.com), Shkobis (housexit), Cortezz (nikolajka.com), Boxi
Info:
http://www.nikolajka.com
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk, se studentským průkazem 50 czk, Footbag exhibice (www.footbag.ic.cz)
 
 
Nikolajka.com – the biggest students night vol 3
A je to tady zas, studentská party Nikolajka.com se znovu vrací do Hradce Králové. V úterý 4.12.2007 ve 21:00 neseďte doma nebo na kolejích a neprodleně vyrazte do Safari Clubu na Pospíšilově třídě (nad hospodou Rychtářka,) kde se uskuteční už třetí pokračování této oblíbené největší hradecké studentské party.
 
O hudebně našlapanej mejdan se postarají naši residenti Dj Hozzy a Dj Cortezz, oblíbený hradecký Dj, kterého znáte z mejdanů v Eventu Boxi a v neposlední řadě jedna polovina projektu HouseXit a resident pražských klubů Pekelnej Bar a Studio54 Dj Shkobiss. Dále se můžete těšit na exhibici ve footbagu od jednoho z nejlepších českých footbagistů Tomáše Tučka, který si zajisté přivede neméně šikovné posily (www.footbag.ic.cz). Umění čutat do hakysaku si budete moci vyzkoušet a vyhrát nějaké nové svršky od Atomratu. Drinkem večera opět budou křííídla (Red Bull + Vodka). Vstupné s ISIC nebo jiným studentským průkazem 50,-. Ostatní 100,-.



Na závěr opět jedno racionální doporučení na středu si radši neplánujte moc přednášek, neboť Safari Club rozhodně nezavře před čtvrtou ranní :-) Těšíme se na vás.

Další informace na www.nikolajka.com.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016