PARTYINFO

 

THE RUGGED MAN

Datum konání:
30.12.2007 - neděle
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Quip, Illegal, Waxwork
Live:
The Rugged Man (usa), Prago Union, Chief Kamachi,
Popis:
vstup 250/270 czk
 
 
S Rugged Manem přijedou další zahraniční jména
 
 
R.A. The Rugged Man, Prago Union a DJ Quip nakonec nebudou jediní, kdo bude na pódiu dělat „bugr“. Vykrystalizovala se dvě nová jména, která by vás mohla docela zajímat. Prvním „přírůstkem“ předsilvestrovské akce v Lucerně Music Baru je polovina uznávané DJské a producentské skupiny SnowgoonsDJ Illegal a DJ Waxwork. Bůh vás chraň, jestli jste jejich zběsilou show neviděli na Hip Hop Kempu 2007.

Na počátku jejich setu nebyl v hangáru nikdo, ale po skončení představení hangár přetékal lidmi, a stovka fans musela stát venku. Snowgoons na začátku roku vydali desku ne německou, ale pouze s americkými hosty, jichž bylo mnoho. Pokud máte zájem si o nich něco zjistit, kontrolujte jejich MySpace, čtěte recenzi nebo si pusťte jejich pilotní klip k desce „German Lugers“, kde s nimi kolaboruje Reef The Lost Cauze.

Druhá posila i tak mocné sestavy je Chief Kamachi, člen skupiny Army Of The Pharaohs. Kamachi za svoji kariéru spolupracoval s obřím množstvím umělců, jeho sólové desky „Cult Status“ „Concrete Gospel“ je to lepší, co může hip-hopová kultura nabídnout. Pokud jste se s tímto umělcem opravdu nikde nesetkali, dejte mu šanci a zkontrolujte nějaká videa na youtube.
 
R.A. The Rugged Man uzavře v Česku rapový rok

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016