PARTYINFO

 

STEAM XMAS!

Datum konání:
21.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Roger Venzent (dc promo), Pete Walk (myspace.com/petewalk), P@co (myspace.com/djpacocz), Miquel (www.miquel.cz)
Info:
http://www.myspace.com...
thonyk@steamparty.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150/200 czk, vip 300/400 czk, oficiální Steam after party v klubu Studio 54
 
 
Roger Venzent: "Roger je mafián z mého oblíbeného filmu"
Nejoblíbenější svátky v roce se nezadržitelně blíží a s nimi i speciální vánoční party Steam Xmas, která se koná již tento pátek 21.12. v River Clubu Občanská Plovárna. Mezi svátky bude akcí hned několik, my však tuto koncipujeme úmyslně před vánoci, abychom vám tak zprostředkovali jedno z posledních setkání s vašimi přáteli právě před nimi. Headlinerem bude Roger Venzent se svým energy funky house setem. Rozhovor s ním si můžete přečíst právě teď v příloze. Mimo to na našem serveru můžete soutěžit o VIP vstupy, které vám umožní přístup do Vip zóny s dalším parketem, vlastním barem, toaletami a spoustou pohodlného sezení, a to se vyplatí! Přejeme nádherné předvánoční dny a tento pátek 21.12. nashledanou na Občanské Plovárně!
 
Na speciální edici Steam Xmas vystoupíš v exkluzivním energy houseovém setu, ale do v podvědomí party people jsi především díky svému nekompromisnímu a drsnému podání techna. Dřív jsi přitom začínal právě na house music. Proč zrovna house? Jaký k němu máš dnes vztah?

House je úplně jiná liga než techno. Nedá se to ve většině ohledech srovnávat. Má to naprosto odlišný feeling a energii. Začínal jsem na housu, hrál jsem ho asi rok v jedné diskotéce v Přelouči. Byl jsem z toho ulítlej, hrál jsem PVD a 666 a třeba i někdy komerční srajdy.:-) A pak mě dostalo techno. House jsem si však po celou tu dobu archivoval. Jezdil jsem k Aiffelovi a předháněl se s jinejma, abych tam byl buď ještě v noci a nebo před otvíračkou, když dovezli desky z Holandska či Německa. Je to super na to vzpomínat, jak mě to bralo.



Proč jsi se kdysi rozhodl přejít k poněkud rychlejšímu a dynamičtějšímu technu, kterým se prezentuješ na parties nejčastěji?

Hrál jsem v roce 2000 na jednom mejdanu ve Ždáru nad Sázavaou, kam jsem pozval Dj Agenta a bylo vymalováno. Bylo to tak silný, že jsem s tím sekl téměř okamžitě a začal hrát před lidma techno.

Tvoje aktivity jsou mimo djingu spojené s pořádáním parties, mezi které patří například úspěšný letní Open air festival Svojšice nebo vánoční Christmas party, jejíž další pokračování chystáš i tento rok. Co všechno stojí za pořádáním takových akcí a jak dlouho trvají přípravy na parties pro tisíce lidí?

Toto už bylo zodpovězeno snad stokrát a kdybych měl odpovědět zodpovědně, zabralo by to hodně času a ne každého by to bavilo číst. Je to HC. Na "menších" akcích dělám 3 měsíce, na Svojšicích už teď...

Na tyto parties si zveš hvězdy světového věhlasu, zažil jsi s některou nějakou zajímavou příhodu?

Asi ta nejzajímavější byla letos s Millsem, když jsem stál nahoře vně areálu a 2 hodiny navigoval řidiče, který ho vezl. Když už byl čas jeho hraní a oni mi 3x volali, kde jsem, že stojí u kapličky u rybníčka, zjistili jsme, že jsou ve Svojšicích u Kolína.... UF. Nebo když Takaaki přijel poprvé do ČR v roce 2001 hrát na Svojšice, varovali mě, že neumí anglicky a že je to odlišná mentalita - na všechno kývne a všechno splní. Dali historku o tom, že když hrál několik měsíců před tím na Slovensku, tak že se pozvracel po cigaretě. Je rok 2001 kolem 15.00 hodin odpoledne, je krásné teplíčko a Takaaki přichází - dostane 2 piva a do hodiny už zvrací a je odtažen Tokym a Dalem do hotelu celej zelenej:-)) Podobných historek s ním je mnoho, každopádně dnes je to jeden z největších kaličů co znám! Toky s Dalem ho naučili:-)

Když jsem se podíval na flyer vánočního Steamu překvapil mě pseudonym Roger Venzent, pod kterým vystupuješ. Proč jsi se rozhodl pro druhý pseudonym a jak tě vlastně napadl?

Roger je mafián z mého oblíbeného filmu HEAT s De Nirem, Al Pacinem a Vall Kilmerem. Jen mě to dobře znělo... Jinak je to pěknej hajzlík, co skončí s kulkou v hlavě.

Jak už jsem zmínil, na Steamu Xmas vystoupíš v jedinečném energy houseovém podání. Vybíráš si akce,kde hraješ tento styl?

Jako Roger Venzent hraju už více jak 3 roky. Začal jsem na žádost kámoše, u kterého jsem se učil hrát před lidma. Staly se z toho docela našláplé mejdany. Parkrát speciální narozeninové akce, ale moc se do toho nehrnu. Toto hraní jsem vzal proto, že se mi líbí styl, jakým jsem byl pozván a "donucen" vystoupit:-))) Chci si to vyzkoušet v Praze. Uvidíme, jaký to bude. Jsem vystresovanej:-))

Připravuješ kromě svého netradičního setu něco speciálního?

Všechno je to speciální! Bude to pro mě úlet. Musím otevřeně říct, že na funky večery se připravuju poctivě - vybírám, stahuju, poslouchám a dost přemýšlím. U techna je to už přirozené, zde se to teprve učím vnímat.

Vánoce se společně se Steamem Xmas nekompromisně blíží. Rád bych se tě zeptal, jak je nejčastěji trávíš?

Pracovně. Strašně rád bych si užil atmosféru Vánoc. Ale už jsem institucializovanej!

Díky moc za rozhovor a v pátek se na Tebe fakt těšíme! Thonyk
 
Vánoční mejdan Steam Xmas již příští pátek 21.12. Vánoční speciál party Steam na Občanské Plovárně

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016