PARTYINFO

 

STEAM XMAS!

Datum konání:
21.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Roger Venzent (dc promo), Pete Walk (myspace.com/petewalk), P@co (myspace.com/djpacocz), Miquel (www.miquel.cz)
Info:
http://www.myspace.com...
thonyk@steamparty.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150/200 czk, vip 300/400 czk, oficiální Steam after party v klubu Studio 54
 
 
Roger Venzent: "Roger je mafián z mého oblíbeného filmu" Vánoční mejdan Steam Xmas již příští pátek 21.12.
Vánoční speciál party Steam na Občanské Plovárně
21.12. se uskuteční vánoční speciál party Steam s příznačným názvem Steam Xmas. Vánoce kam se podíváte bude jasný podtitul této akce a poznáte to skutečně na každém kroku. Vánoční dekorace, Vánoční projekce a Vj show od skutečných profesionálů z firmy Phase a k tomu vánoční sexy tanečnice. Poslední díl v klubu Daylong byl opět velmi úspěšný avšak klub dost zklamal, proto jsme se rozhodli pro návrat na Občanskou plovárnu, která se již několikrát osvědčila skvěle!
 
Headlinerem bude tentokrát dj Roger Venzent ve speciálním Steam setu. Ženevíte o koho jde? Pod tímto tak trochu tajným jménem vystupuje zcela vyjímečně jeden z nejlepších českých techno djs Petr Dzingel, čili dj Džejár. Získat ho pro naší noc nebylo vůbec jednoduché a jsme skutečně rádi že se nám to nakonec povedlo. Zahraje exkluzivní funky energy tech house set připravený jen a jen pro nás. Připravujeme i ukázkový set ke stažení.

Předprodej vstupenek byl právě zahájen a to opět exkluzivně v síti TICKETSTREAM včetně všech cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO TOUR, www.ticketstream.cz, tel.224 263 049, e-mail: ticket@ticketstream.cz.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016