PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
27.12.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Airto (roxy), Vectif (plastique)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak co? Papíry rozcupovány, dárky rozbaleny, bačkory nasazeny, do Silvestra daleko a teď už jen v teple domova přemýšlíte, proč jste si vlastně brali dva dny volna, když stejně zůstanete v Praze? Pokud chcete ve čtvrtek ponocovat, pojďte s námi na vodu! Ne pod vodu, potápět se v těchto mrazech nemusíte, ale jednoduše na vodu – na House boat U Bukanýra! Vaším úkolem bude úplně něco jiného. Všechno to cukroví, vánočky a haldy salátu musíte vytancovat, aby nebylo pozdě... Večírek serveru Techno.cz s názvem Unplugged tentokrát navštíví pánové Airto a Vectif a zahrají úplně jinak!
 


Už tradičně budeme nedočkaví a gramofony zahřejeme od 20:00! DJ Face na nich roztočí samé novinky s retro motivy, ale s aktuálním zvukem, zkrátka nu disco pro tatínky, maminky i nezbedná dítka. Žezlo pak převezme zástupce Roxy bookingu DJ Airto, jenž však tentokrát dorazí bez své elektrikářské brašny. Víte vlastně o tom, že miluje také broken beat a deep house? Proč mu tedy neudělat radost?! A když jsme u té Radosti, právě tento pražský klub tu bude reprezentovat DJ Vectif, který poslal v říjnu omluvenku – staral se o svého nemocného pejska. Vyfasoval tedy náhradní termín a pokud si vy chcete užít jakýsi Miniplastique, pak... Máte smůlu! David začínal na kytarách, sám za ně uměl pořádně vzít, ve čtvrtek se tedy těšte na vyloženě rockový set z jeho bohaté sbírky! Zajímavý experiment, co říkáte?



27. prosinec si rozhodně zakroužkujte ve svém zbrusu novém diáři, který jste pod stromeček obdrželi! Do zbrusu nového notýsku si zase zapište podněty pro fotografy a redaktory serveru Techno.cz. Také oni budou tentokrát na palubě a rádi vám zodpoví vaše zvídavé dotazy... Tak se nestyďte!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl UNPLUGGED se koná 31. ledna 2008 a tentokrát vám zahrají: DJ Face (Techno.cz), Dan Cooley, DJ Kaplick (Roxy).

info@techno.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016