PARTYINFO

 

GAIN

Datum konání:
18.01.2008 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Martin Gredner, Molczik, Majkl, Mr.Pole, Lito
Info:
http://www.dancemedia.cz
zdenek_fp@centrum.cz
Popis:
start: 21:00, vstup 90 czk
Line-up:
21:00 – 23:00 Mr.Pole
23:00 – 00:30 Molczik
00:30 – 02:30 Martin Gredner
02:30 – 05:00 Lito + Majkl
 
 
Gain - Line up Martin Gredner: „Připravte se na to nejlepší z My Case!“ DJ Mr.Pole: „Říkejte mi pan Tyčka!“
Martin Gredner – od lokálního CD pouštěje k celorepublikové slávě
Další pokračování party Gain bude, jak již bylo oznámeno, ve znamení stylů progressive a trance. Roli hlavního hosta tentokrát vezme do svých rukou rezident klubu Fabric, DJ Martin Gredner. Nabízíme jeho kompletní biografii.
 
Martin Gredner je rodák z Ostravy a světlo světa spatřil v roce 1976. Do styku s elektronickou hudbou přišel v první polovině devadesátých let a již tehdy jej uchvátila možnost kreativity a využití potenciálu taneční a elektronické muziky(EDM). V roce 1997 se při tehdejším zaměstnání věnuje po večerech zasvěcování do tajů mixingu, nejprve z cd playerů a posléze gramofonů. Martin postupně začíná získávat zkušenosti jako dj v lokálních klubech a barech, ale zpočátku také na diskotékách, které mu daly velmi dobrý základ pro práci s publikem a mluveným slovem, které využívá ve svých radio show. Ve svých začátcích je znám jako propagátor vocal house a tribal house, kolem roku 2000 objevuje svůj oblíbený progressive.

V roce 1999 zakládá pravidelné house noci v legendárním klubu BAr..Vy na Stodolní ulici, které daly základ existence house scény v Ostravě.Pětileté působení Martina v tomto klubu mu dalo neuvěřitelnou zkušenost a cit pro práci s muzikou a partypeople a také lidských zkušeností. O rok později přichází nabídka z klubu Fabric, Martin neváhá a Fabric využívá jako další level nabytých zkušeností a poznatků. Martin pracoval téměř 5 let ve vinyl shopu, kde uplatnil své zkušenosti a znalosti z oblasti taneční scény.

V roce 2002 přichází nabídka z radia Kiss, aby se Martin ujal moderování pořadu věnovaného výhradně EDM.Po téměř 3 letech Martin odchází, aby EDM propagoval na radiu Helax, kde jej můžete slyšet live každý čtvrtek v pořadu House Faktory. I televizní media si všimla Martinova talentu, kdy v roce 2004 byl hostem pořadu Frisbee na TV Óčko a také v zahraničí, kde byl hlavním hostem prestižní stanice Viva TV v pořadu Club Rotation. Martin se také stal prvním Čechem, jehož set zazněl na předním EDM radiu ETN FM.

V období 2001-2002 Martin dostává stále více nabídek z celé České Republiky, významných klubových nocí a hall/open parties jako Creamfields, Summer Of Love, Hradhouse, Colors of Ostrava, Reflection, Transmition, Eternity, Citadela a mnoho dalších významných klubových parties v ČR a zahraničí.

Martinovi 2 nejvýznamější rezidentní noci se jmenují PROGRESSIVE (Paradogs club) a EVOLUTION (Fabric). Na obou byly jeho hosty jména jako Olivek Klein, Andrew K, Kosheen, ATB, Jimmy van M,  Sedrick Snake, Tomcraft, Tomáš Haverlík a mnoho dalších zajímavých osobností z oblasti progressive house/trance. Martin na svých nocích dává možnost talentům z oblast progressive house/trance a tedy prostor maximálnímu rozvoji tomuto stylu. Martin byl také na parties jako dj ve společnosti jako Armin van Buuren, Markus Schulz, Ferry Corsten, Remy, Jon O Bir,  Taucher , Luis Paris, Darude, Kai Tracid, Hooligan… V současné době se kromě práce v radiu věnuje vlastní produkci a zdokonalování samotného djingu, který chce posunout na světovou úroveň!

A tohle je jen stručný výčet jeho oblíbených producentů:

Derek Howell,Gabriel and Dresden, Matthew Dekay, Perry O Neil, Markus Schulz, Andy Moor, Tomáš Haverlík, Luke Chable, James Holden, GPal, Dousk,Kasey Tailor, Quivver, Satoshi Tomiie, Andrew K, V Sag,  Ján Kalafut, Snake Sedrick, Junkie XL, Deep Dish Martin je typickým představitelem ryzího progressive house/trance s neuvěřitelnou dávkou energie, logiky, příběhu a emocí. Poznáte jej se zavřenýma očima podle jeho oblíbených ploch a energické basové linky a oblíbených vokálů. Zasněný track vystřídá energický break a vzápětí výbuch rovných beatů – tohle je Martin. DJ s důrazem na maximální přesnost mixingu, ale také práce s lidmi, neboť toto je podle něj to nejdůležitější.

Více info na www.martingredner.com
 
Gain – tentokrát s Martinem Grednerem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016