PARTYINFO

 

MINILAB

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Lillou (roxy), Kristo, Oswald & Biji (soniclab, sk)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Prosincový Minilab na Bukanýru
Téměř přesně v polovině prosince se můžete těšit na další vydání večírku Minilab, noci, prezentující aktuální inovativní evropský zvuk na kotvícím house boatu U Bukanýra. 
 
Mezi prvního účinkujícího během tohoto večera bude patřit DJ KRISTO, osoba mj. zodpovědná za pravidelné nedělní Minimal Sundays v pražském Zero Baru, který Vás v tomto mrazivém počasí nastaví na tu správnou provozní teplotu. Residentní DJane LILLOU z bookingu klubu Roxy si mimo Krista pozvala ihned dva zahraniční hosty, kterými jsou OSWALD & BIJI, DJs ze Slovenska, zastupující bratislavský klub Soniclab, který svojí dramaturgií výrazně víří slovenskou klubovou scénou. Jak Oswald, tak dáma Biji jsou rovněž členy agentury S.M.I.I.L.E., která združuje vybrané slovenské electro a minimal DJs a producenty. Oba dva mimo jiné hráli právě v Soniclabu (Oswald zde má svoji residentní noc Absurd Disco) po boku světových jmen jako např. Random Factor, Ewan Pearson, Gavin Herlihy a dalších, které jsme podrobně vyjmenovali již v měsíci říjnu, kdy hostem na MINILABu byla právě Biji. V říjnu jinak v klidných vodách umístěný Bukanýr se dokonale rozhoupal a zcela jistě tomu bude i tentokrát za podpory všech čtyř DJs.

Laboratorní testy prokázaly, že návštěva akce MINILAB je dobrá pro Váš sluch a rozvíjí schopnost rozpoznání kvalitní hudby, a proto v sobotu 15. prosince přijďte poslechnout a oslavit sety vystupujících DJs OSWALDA, BIJI, LILLOU a KRISTA.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016