PARTYINFO

 

FUTURE SOUND OF XMAG

Datum konání:
19.12.2007 - středa
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Weki DJs, Home, Machine Funck, Subsist & Ala, Reznyk & Dialect, Tzésar
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Středeční Future Sound of Xmag na Bukanýru
Konec roku na sebe nenechá dlouho čekat a mnozí z vás jsou jistě už teď zvědaví na to, jaký bude ten příští rok s pořadovým číslem 2008 v katalogu. Určitě se dožijete mnoha super párties, festivalů, stejně jako halovek, vyjde mnoho skvělých alb, hodně Djů i kapel jistě odehraje sety na úrovni nezapomenutelného zážitku. To jistěže ano…
 
Každý rok ale s sebou vždy přináší také nové talenty a novou budoucnost. Časopis XMAG talenty hledá vždy a všude a tak není tajemstvím, že ve svém hledáčku má nejednu budoucí hvězdu roku 2008. A protože Vánoce a vůbec konec roku jsou vítaným obdobím mejdánků a kaleb, máme tu pro vás jednu super pařbu s představením těch nejvýraznějších talentů příštího roku.

Ve středu 19. prosince se na pražském Houseboatu Bukanýr odehraje párty FUTURE SOUND OF XMAG. Zahrají zde Weki Djs, Home, Machine Funck, Subsist & Ala, Reznyk & Dialect, Tzésar… Tímto XMAG představí své horké kandidáty na post TALENTU ROKU 2008, tak jak je v roce 2007 vybral a otipoval osobně Aleš Bleha.

Pojďte s námi zakalit a poslechnout si novu, osvěžující muziku. Vstup je ZADARMO a mejdan začíná ve 22.00. Pozor, Houseboat Bukanýr má velmi omezenou kapacitu, tak přijďte včas.

See you there!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016