PARTYINFO

 

Datum konání:
30.11.2007 - pátek
Místo konání:
DJs:
Deadly Viperz (shadowbox.cz), Ghonzales (roxy), Cyberpete (dk-dj), Okan (sunlab.cz), Ice (sunlab.cz)
Popis:
start 20:00, vstup 80 czk
 
 
Desáté vydání dnb klubovky Strong Beats
Zveme všechny příznivce kvalitního drum´n´bassu na jubilejní desátý díl akce STRONG BEATS. Kulaté výročí si zaslouží tu nejlepší hudbu a ty nejlepší DJs, a proto je nám potěšením, že naší klubovku poctí svou druhou návštěvou vražedné duo DEADLY VIPERZ spolu se svou smrtící b2b show.  Při loňské návštěvě v klubu Barakuda sklidili se svým vystoupením velký ohlas, a tak jsme nemuseli dlouho přemýšlet o volbě DJs pro tento večer. Jejich vytříbená selekce spolu s temperamentním vystupováním donutí téměř každého návštěvníka k nečekanému tanečnímu výkonu.
 


Jako další se za gramofony postaví DJ GHONZALES, který si tímto odbude své premiérové hraní ve Dvoře Králové. Honza je stálicí české DnB scény, na které se pohybuje už hezkou řádku let. Za zmínku stojí rezidentura klubu Roxy a řada odehraných setů na věhlasných českých klubovkách. Rozhodně je na co se těšit.

O čerstvou krev se postará mladík jehož DJská kariéra jde strmě vzhůru. Jeho styl plný melodií a veselých skladeb potěší hlavně něžnější část populace, ale rozhodně neurazí ani ostřílené drumandbassové fanšmekry. DJ OKAN patří mezi zástupce vrchlabské partičky Sulnlab.cz a slyšet ho můžete téměř na každé polámané akci v okolí. Druhým zástupcem vrchlabské scény je šéfserveru Sunlab.cz a mistr breakovýk beatů DJ ICE, který se pro tento večer postará o klasický breakbeatový rozjezd. Celý line-up doplní zástupce pořádající squadry DK-DJ.com DJ CYBERPETE, který je rezidentem klubovky STRONG BEATS.

Na co je třeba upozornit je, že akce se pro tento večer přesouvá z tradičního umístění klubu Barakuda do luxusně příjemného sálu hospy na Karlově, kterou naleznete pár desítek metrů od dvorského kostela. Přivítají vás tradičně vybavené bary s možností nečeho studeného a teplého na zub. Pro ty, kteří chtějí odlehčit své peněžence a ušetřit za vstupné je připravena soutěž o 3x2 volné stupy.

Soutěžní otázka: Jací dva DJs se skrývají pod projektem DEADLY VIPERZ?

a) Nitrous & 2K
b) Akira & Anakin
c) Matrix & Futurebound

Správnou odpověď zasílejte spolu s adresou a telefoním číslem na cyberpete@dk-dj.com
Uzávěrka soutěže je 28.11.2007 v 18:00. Výherce bude kontaktován telefonicky.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016