PARTYINFO

 

HOUSE THERAPY

Datum konání:
25.12.2007 - úterý
Místo konání:
Olomouc - A.M.C.
DJs:
Tvyks & Vectif, Gen Dilini, Phunxx_J
Info:
http://www.phathousefactory.com
info@phathousefactory.com
Popis:
ZRUŠENO!!! start 21:00, vstup 89 czk
 
 
Akce House Therapy v Olomouci byla zrušena
House Therapy v olomouckém klubu A.M.C.
Již počátkem 90. let existoval v Olomouci naprostý fenomén - jinde téměř neznámý S-klub s kapacitou 1.000 lidí, do kterého se houfně sjížděly skupiny prvních českých kluberů od Zlína až po Brno. Páteční vlaky směřující do Olomouce bývaly přeplněny lidmi, jejichž cílem byla nepopsatelná atmosféra S-ka (jak tenkrát nikdo jinak S-klubu neřekl). Obrovské stroboskopy prořezávající tmu, tuny dýmu, masivní zvuk, stovky tančících v plynových maskách a pláštěnkách, které v tu chvíli nezajímalo nic jiného, než hudba. V polovině devadesátých let byly párties v S-ku bohužel náhle ukončeny a páteční rituál zmizel ve víru času. Od té doby klub vystřídal hodně majitelů, nikdy se však nepodařilo navázat na předchozí úspěch a fenomenální undergroundové akce na olomoucku na dlouhou dobu zanikly. 
 
Zní to téměř neuvěřitelné, ale „staré S-ko“ se po více než dvanácti letech dočkalo reinkarnace a vše nasvědčuje tomu, že se do Olomouce vrátí místo, které jsme všichni milovali. Největší letošní dárek tedy nečekejte na Štědrý den, přijde až 25/12/2007 - v moravské metropoli Olomouci se po letech opět otvírá legendární S-KLUB a současně s ním přichází grandiózní páty HOUSE THERAPY!!

Všechny, kterým dlouhodobá absence kvalitních klubovek nejen v Olomouci způsobila traumatické stavy a vážné zhoršení zdravotního stavu, nyní čeká prvotřídní léčebná hudebně-taneční kůra, servírovaná esy české houseové scény. Na první vydání si pro vás své unikátní therapeutické metody přichystali rezidentní DJové legendárního pražského klubu RADOST FX – DJ VECTIF a TVYKS. Oba tito matadoři české hudební scény se zapsali do historie především díky prvotřídním večírkům PLA-STI-QUE, které se svou koncepcí naprosto vymykají všemu, nač jste u nás zvyklí. Celá noc se sice ponese v duchu house music, nesmíte se však divit, vytrhne-li vás z kontextu hyperoldschoolová pecka alá „James Brown Is Dead“ nebo remix Sex Pistols – podobných překvapení budou mít tito dva mágové za gramofony jistě více než dost, neboť pestrobarevnost jejich hudebních koláží je věhlasná. Dvojici hlavních hostů bude sekundovat zakladatel klasické house scény na Moravě, remixér soundtracku filmu Samotáři a autor kompilace THIS IS AFRO ART, která spatřila světlo světa na londýnském labelu AFRO ART – DJ GEN DILINI. Sety tohoto veterána jsou typické strhující atmosférou a téměř každá deska, kterou GEN položí na gramofony rozvášní klub v neutuchající bouři. O tom se v poslední době pravidelně přesvědčují návštěvníci stylové párty REMEMBER HOUSE v již zmiňovaném top klubu RADOST FX, na které se GEN pravidelně objevuje. Třešínkou na pomyslném párty-dortu pak bude špičkový DJ PHUNXX_J, kterého lze bez váhání označit za jednoho z nejlepších objevů současné nové éry českých house DJs. PHUNXX_J je známý z vyhlášených párties HOUSE UNITY v nejlepším ostravském klubu FABRIC a během letošního podzimu sekundoval na turné legendárního newyorského DJe BROADWAYe. A věřte, že lepší porci happy funky house kombinovanou latinskými vášněmi brazilských karnevalů, než v podání PHUNXX-Je jste již dlouho neslyšeli!

Hudba však není jediným lákadlem, které na vás v olomouckém S-klubu na párty HOUSE THERAPY netrpělivě čeká. Za bary se setkáte s usměvavým „zdravotnickým“ týmem krásných sestřiček, pastvou pro oči budou nejen profesionální videoprojekce, ale především sexy gogo therapy team, pod vedením tajemné „Miss V“. Luxusní zvuk a stylové dekorace patří mezi samozřejmosti. Párty začíná ve 21.00 hodin, u vstupu očekávejte lidové vstupné – 89,- Kč. A to nejlepší na závěr – zdravotní sestřičky mají na párty vstup do 23.00 hodin ZCELA ZDARMA!!!

www.phathousefactory.com

www.plastique.cz
www.myspace.com/tvyks
www.myspace.com/vectif
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016