PARTYINFO

 

PINK STARS

Datum konání:
01.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Texx (Lookbetternaked Prague/Ibiza), Souky, Lady Crystal (frozen performance)
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
Pink Stars v pražské Celnici
Po 6ti úspěšných P-Stars parties růžové hvězdy opět rozzáří ultramoderní interiér clubu Celnice. Pink Stars nebude ani tentokráte nikoho šetřit a tak se kromě tradičních sexy tanečníků," sladkých" pink boys, výborných DJs a mrazivé performance od Lady Crystal, můžete těšit i na speciálního hosta...
 
DJ TEXX - patří k nejvýraznějším pražským DJům nastupující generace. Na svém kontě má mj. oficiální kompilaci pro nejprodávanější český hudební magazín XMAG. Je rezidentem party LookBetterNaked, jako jediný domácí DJ vystupuje i na českém vydání noci Salvation. Během posledních let se Texx objevuje již na hlavních pódiích klubů s výrazně rychlejším a hodně energickým setem, ovlivněným všemi etapami, kterými přes nízký věk (*1981), prošel – tedy hlavně pestrým, veselým a zábavným housem s občasnými breaky či chytlavými vokály. V létě 2007 se poprvé představil s velkým úspěchem v klubu Heaven na Ibize, krátce na to debutoval i v Anglii v londýnském klubu Fire jako hlavní host nejoblíbenější party Orange.

Club Celnice má omezenou kapacitu, tak neprošvihněte největší taneční nářez se spoustou našláplé muziky, performance a skvělé zábavy ve stylu PINK STARS!

PINK STARS PARTY BUFFET @ DOWNTOWN CAFE

ALL YOU CAN EAT aneb SNĚZTE KOLIK RÁČÍTE..:-)
od 19:00 do 23:00 h
oficiální "warm up – pink stars party dinner" za jednotnou cenu 199,-/osobu!!! Přijďte se nejen správně naladit s DJs a pink stars hot models, ale také posilnit na skvělou sobotní Noc do Downtown Café!

Čeká na Vás pink stars welcome drink a bohaté "club buffet" těstoviny, kuřecí speciality, saláty, party snacks a na závěr výtečné čoko fondue! Ke každému zakoupenému "party buffet" obdržíte navíc jednu vstupenku na Pink Stars Party v hodnotě 150,- KČ. zdarma!!! Doporučujeme si Váš stůl rezervovat předem na tel: 724 111 276 nebo 257311 411 nebo rovněž online: www.downtowncafe.cz

GET STYLISH @ DOWNTOWN
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016