PARTYINFO

 

HEARTBREAK CLUB

Datum konání:
01.12.2007 - sobota
Místo konání:
Přelouč - Maddox
DJs:
Neo & Martina Balogová, Tzésar, Honza Mayer
Popis:
start 22:00, vstup 70 czk
 
 
DJ Neo míří tuto sobotu do Maddoxu
Hokejista, který vyměnil puk za mixážní pult, představí v Maddoxu své nové album Heartbreak Club. Přední český house dj, producent a remixér DJ Neo a finalistka Česko hledá superstar Martina Balogová vystoupí již tuto sobotu společně živě na Maddoxu! Po úspěšné SPY party, která proběhla minulý víkend, se chystají hned po týdnu další hvězdy do Maddoxu.
 


DJ Neo
- Málokterý DJ se může pochlubit výrazným úspěchem za hranicemi naši republiky, nespočetnými producentskými aktivitami na poli klubové i popové scény a originálním hudebním přednesem, kdy do svých setů vkládá vlastní remixy a bootlegy, jež utvářejí vždy originální a nenapodobitelný DJ mix. DJ Neo v současné době vydává na prestižním a uznávaném světovém house labelu Subliminal records, jeho tvorba vyšla na dalších zahraničních labelech a nedávno vydal již třetí autorské album Heartbreak Club. V minulosti remixoval nahrávky pro  Monkey Business, JAR, Ivana Krále, Lucii Bílou, Jiřího Korna, Daru Rolins, Wohnout a mnohé další (dodnes jich bylo kolem 50ti). Jako jediný český DJ se nebál pokusu o změnu  i v „zavedené“ pop music- produkoval m.j. album Jiřího Korna, či debut zpěvačky Jany F. (skladba "Nostalgie" byla po dlouhé týdny nejhranější skladbou v českých rádiích). DJ Neo rovněž pracoval na 2. albu Sámera Issy (Break the silence), které společně s Ondřejem Brzobohatým produkoval. Společně s Romanem Holým pracoval rovněž na ústřední skladbě k soundtracku k českému filmu "Experti".

Martina Balogová - V roce 2003 ji sestra s rodiči přihlásili do soutěže Česko hledá SuperStar. Dostala se až do finále. Byla to pro veliká životní zkušenost a nastartovalo to její profesionální dráhu. Je vděčná všem fanouškům, kteří ji v té době podporovali a posílali jí své hlasy.

Tato dvojice zavítá v sobotu 1.12.2007 do východních Čech představit úspěšné album Heartbreak Club do Maddoxu v Přelouči. Začátek párty je stanoven na 22 hodinu, vstupné pouhých 70 Kč.

Více informací: www.djneo.cz, www.maddox.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016