PARTYINFO

 

DRUMSTATION - LIVE

Datum konání:
07.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Brooklyn, Rido, Beast 67, Denius, Freakox, P. No, Basstien, Warsheek, Mellodrumatic, Feelfree (uk)
Live:
Visionary Underground (uk)
Popis:
vstup do 22:00 100 czk, poté 150 czk
Line-up:
21:00 – Beast 67
22:00 – Denius
23:00 – Visionary Underground
24:00 – Feelfree
01:00 – Brooklyn
02:30 – Rido
04:00 – Freakox
 
 
Drumstation Live @ Cross Club
Na pátek 7. prosince se chystá opravdová lahůdka pro každé posluchačské ucho. Nadcházející Drumstation přichází v opravdu plném nasazení! Bude se křtít již 3. díl české drumandbassové kompilace Back In My Mind, vystoupí hned několik známých českých d’n’b producentů a v neposlední řadě přijede anglická kapela Visionary Underground spolu s basistou Dr. Dasem, kterého můžete znát třeba z kapely Asian Dub Foundation. Je na co se těšit!
 
Křest CD Back In My Mind 3
Na prosincové Drumstation proběhne oficiální křest české drumandbassové kompilace Back In My Mind. Na třetím dílu se objeví spoustu začínajících producentů po boku ostřílených hvězd, jako jsou Brooklyn, Denius, No Money či Dephzac. Co by to bylo za křest, kdybychom na místě nenabízeli CD za speciální zvýhodněnou cenu? Pokud si ho koupíte na Drumstation, dáte za něj pouze 130,- Kč.



Visionary Underground
Roku 2001 v Londýně založili DJ Feelfree společně s VJkou Coco Visionary Underground, kapelu orientovanou na breakbeat s mixem asijských vlivů. Visionary Underground nyní přijíždí do Prahy představit jejich druhou desku Fired Up, která vychází koncem listopadu. V silné sestavě se objeví basista Dr. Das, který je spoluzakladatelem Asian Dub Foundation, zpěvák Damion, nový rapper Duane Flames, DJ a producent Feelfree a VJka Coco. Jejich audiovizuální show byste si neměli nechat ujít!

Brooklyn
První liga mezi českými producenty. Mezi své největší úspěchy řadí nominaci na hudební cenu Anděl, umístění tracku With All My Heart na kultovní label Subtitles a spoustu dalších vydaných vinylů. Na kompilaci Back In My Mind má svou skladbu poprvé.

Rido
Rido se poslední dobou skloňuje ve všech pádech. Jeho letošní útok na zahraniční labely je vskutku úctyhodný. Po jeho prvních mp3 releasech přišly na řadu i vinylové desky, a to hned u takových labelů jako Defcom či Fokuz rec. Je to rovněž člověk, který stojí za masteringem kompilace Back In My Mind.

Denius
Hnedka třetí skladbu kompilace, s názvem For The Small Things, má na svědomí tento velice talentovaný producent původem z Pardubic. Jeho láska k hudbě mu již sklidila spousty úspěchů. Vyšla mu skladba v nejprestižnějším světovém časopise o elektronické hudbě – v Knowledgi, deska na labelu Vibrations a nedávno se vrátil z prestižní RedBull Music Academy v Torontu.

Beast 67
Jeho bestiální pseudonym vzbuzuje posvátnou hrůzu, stejně jako budí respekt jeho aktivity. Beast 67 totiž tahá za pár nitek českého drumandbassu. Není to jen nevídaná přesnost a výborná selekce v jeho mixu, je to hlavní postava kompilace Back In My Mind, šéf Drumandbass.cz, aktivní promotér a v neposlední řadě resident dvou velmi populárních pražských dnb nocí Drumstation a Take Control.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016