PARTYINFO

 

ROLLINGBASS 7

Datum konání:
07.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Parukářka park
DJs:
Wash, Bifidus Aktif, Sayuz Stantha, Biftekk Sound, Sayuz, Sherpa, Richard, more
Info:
http://www.rollingbass.org
 
 
Rollingbass 7 v bunkru na Parukářce
 
 
Prosinec. Sníh, zima, ale také Mikulášská nadílka. Pro ty co nezlobili si Mikuláš připravil hned několik překvapení. Z košíčku tentokrát vyleze dj a redaktor shadowbox.cz BIFIDUS AKTIF. Slyšet jste ho mohli na poslední Take Control s Teebeem a Calyxem či na pravidelné party Beatz na Slovesku.
Další dáreček bude přímo pekelný a přinese vám ho sám čert! Dj WASH! Zástupce jednoho z největších sound systému v Čechách - Tele2Beatz. Slyšet ho můžete na pravidelných Jungle a Dnb Sessions parties v klubu Cross.

Samozřejmě nebude chybět ani dvojka SAYUZ a STANTHA z rollingbass crew, představí se každý zvlášť, ale těšit se můžete i na jejich společný B2B set. Ovšem to ještě není konce dárečků. Jako na přechozích RollingBass parties bude i 2. stage. Tentokrát breakbeat vystřídá tvrdší odnož elektronické hudby - TEKNO. Zde vytáhne Mikuláš další dáreček o síle 5kW a pořádná stroba. V tom mu pomůže Biftekk sound system. Bude tady POHODA.VOLE! Máme na mysli zástupce MHD sound systemu. Své tekno placky opráší dj SAYUZ. Dále se představí RICHARD (Frontall sound system) a SHERPA (Prosex sound system)

www.rollingbass.org
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016