PARTYINFO

 

TATA BOJS - TURNÉ "KLUCI KDE STE?"

Datum konání:
04.12.2007 - úterý
Místo konání:
Brno - Vodová
Live:
Tata Bojs, Please The Trees
Popis:
start 20:00, vstup 270/330 czk
 
 
Další zastávkou Tata Bojs na jejich turné je brněnská hala Vodová
4. prosince ve 20.00 bude hostit Brno v Malé hale Vodova turné k albu Kluci kde ste? Přijďte se přesvědčit, že i ti nejhravější bojs se časem změní v men! Na koncertě zazní skladby z nového alba i písně z blízké a vzdálené historie kapely v nových aranžmá. Zážitkem bude pulsující scéna podle návrhu Milana Caise, kterou v této podobě budete mít možnost vidět pouze na pražském a brněnském koncertu.
 


Scéně dominují šest metrů vysoké LED obrazovky uspořádané v pruzích, které však nefungují jen jako projekční plátno, ale spíš jako umělecký artefakt umožňující „lynchovské průhledy do červeného pokoje“. Projekce bezprostředně reaguje na hudbu a celá scéna tak pulzuje společně s muzikou. Barevná hudba TATA BOJS odkazuje na osmdesátá léta, ale posouvá je do současnosti. Kapela drží už tři roky po sobě ocenění ALMA za nejlepší koncertní výkony na domácích pódiích. Pražským a brněnským koncertem má už dopředu zaděláno na další nominaci.



Speciálním hostem koncertu budou Please The Trees, hudební tvar na tuzemské scéně zcela výjimečný, v němž nachází společnou řeč tři čtvrtiny ambientně-kytarových snivců Some Other Place a charismatický solitér Václav Havelka ze selFbrush a lídr nadějných táborských mladíků Ladies Swim, klávesista Dan. Ponořte se do pozoruhodného světa jejich emotivního slow-coreového písničkářství
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016