PARTYINFO

 

BASE @ MÁCHÁČ BLUE BAR EDITION

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Adam Cloud, Shkobiss, Pete Walk, Jerricho, Mirek Marek, David Daun, Rewis, Kuba Soulcheck
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Base @ Mácháč Blue Bar Edition
Prosincové vydání noci Base se ponese v duchu letošního léta a zavzpomíname si na to, jak jsme si  všichni maximálně užívali na Mácháči  v Blue baru. Udály se zde neuvěřitelné mejdany. Kdo zažil, ví kdo nezažil a seděl doma na zadku, neumí si představit.
 
Dvojka Adam Cloud a Pete Walk se Vám připomenou ve svých electro – progressive back to back mixech, které jste měli možnost mnohokrát doprovodit svým tancem. Třetí z rezidentů, DJ Shkobiss se představí v tvrdším electro – groovy - tech house setu. No a ti, co nemůžou chybět na Base Mácháč Edition, jsou DJs: Jerricho, Mirek Marek, Rewis a David Daun. Jako speciální  host se představí pan DJ Kuba Soulcheck, který přijde popřát svým setem Ondrovi Vítovi, který zde oslaví své narozeniny. Těšit se můžete na originální výzdobu, laser, lehké občerstvení, výborné drinky a v neposlední řadě na barmanskou fire show.

Takže sobota 15.12.2007 od 20.00h v Pekelným Baru, Electric Rhythm House Music Night BASE, ve vzpomínkové Mácháč edici. Vstup je zdarma. Těšíme se na Vás!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016