PARTYINFO

 

CLUB NIGHT

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
Domažlice (Město) - Moskyto Bar
DJs:
Sens, Drex, Pavel Tulačka
Popis:
start 21:00
 
 
Club Night v domažlickém Moskytu
Dj-obchod.cz jsi pro vás připravil předvánoční klubovou noc v rytmu House a Breakbeat, která proběhne v Domažlickém baru Moskyto v sobotu 15.12. 2007. Večerem vás za dj pultem provede realizační team dj-obchodu ve složení djs - Sens, Drex, Pavel Tulačka.
 
Čeká vás tu opravdu velkolepá show, která z technického hlediska na půdě Moskyta nemá obdoby. Těšte se na plnobarevnou laser show s velmi výkonnými (RGB, RGY) lasery, které doplní nové světelné efekty (LED-PAR 64 RGB, LED-Bank RGB, LED-18 MH Washlight, Moving Head 575 LCD, výrobník mlhy….). Poprvé se zde také představí sound od firmy JBL která vyvinula novou řadu profesionálních reproboxů PRX ve spolupráci s firmou Crown. Očekávejte naprosto krystalicky čistý zvuk který tento profi PRX sound zvládá na jedničku. Osazení dj pultu také nezůstane jen tak a předvedeme zde nový mix pult KORG ZERO 4 nadupaný efekty a skvělým zvukem.

Akce začíná již tradičně v 21:00h a končí ještě tradičněji ????. Pokud ještě váháte nad tímto sobotním večerem, tak se zastavte v baru Moskyto na téhle vymazlené klubovce a prožijte s námi show kterou vídáte jen na velkých akcích.

Těšíme se na vás dj-obchod team …
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016