PARTYINFO

 

AGGRESSIV 2

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
Šumperk - Kotelna
DJs:
Christian Fisher (de), Vlaris, Capy, Petr Kamlar
 
 
Christian Fisher míří do šumperské Kotelny
Již druhá Party pod tímto názvem v šumperském clubu Kotelna. Ve druhém díle této techno / schranz akce se nám představí dj, kterého techno fandům není třeba dlouho představovat. Christian Fisher. Dj, který je doma na každém kontinentě. Hraje v Severní a Jižní Americe, Evropě a dokonce i Asii. Produkuje hudbu, kterou hraje nespočet top djů a zahrál si po boku největších techno hvězd.
 
Stačí se kouknout na diář a je nám vše jasné že Christian Fisher není žádný amatér ba naopak. Jeho live show jsou velmi kladně hodnoceny a reakce publika jsou velmy emotivní. Energycké sety Chritana vás nenechají dlouho sedět. Můžete se těšit na tech-electro smršť až funky techno. Jsme sami zvědavi, jak se Christián nechá vyhecovat publikem a zda předvede i nějakou extra show.

Dále vystoupí místní djs Vlaris & Capy z místního Bookingu clubmusic.cz. Cluběři jistě ví, co od těchto dvou djs čekat a že to nebude nic pomalejšího, už jistě tušíte.... Techno až schranz bude jistě dobré doplnění Fisherova vystoupení. Dále line up po dlouhém výběru doplní Dj Petr Kamlar, který je na šumpersku prakticky legendární dj. Dokáže se lehce přizpůsobit a jeho zkušenosti určitě předvede ve svém techno setu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016