PARTYINFO

 

PARUKASTROL

Datum konání:
28.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Parukářka park
DJs:
Stantha, Nitrous, Ragga (crookedspine audio, uk) feat. Mc Dr. Silo (risingsonz, uk), Gotia b2b ahZ feat. Mc Toshi
Line-up:
22:00 – 23:00 Stantha
23:00 – 00:30 Nitrous
00:30 – 02:30 Ragga feat. Mc Dr. Silo
02:30 – 05:00 Gotia b2b ahZ feat. Mc Toshi
 
 
Anglický DJ Ragga přijede před Silvestrem na Parukářku
Dva dny před Silvestrem se v Praze představí britský drumandbassový jezdec z londýnské značky CrookedSpine Audio, dj Ragga. Tento pro našince poměrně neznámý, zato neuvěřitelně šikovný dj s citem pro publikum se s elektronickou muzikou seznámil roku 1995 prostřednictvím sestav Prodigy, Chemical Bros. a djs jako Top Buzz, Slipmatt, Kenny Ken a Ellis Dee.
 
Kromě dramandbassu v jeho kolekci můžeme najít i breakbeat, dub, house a hardcore. Za gramcema však preferuje „…víc techstep a rolující tracky s deep basou“, jak říká sám pětadvacetiletý Ragga, který hraje výhradně z vinylů. Potom, co hrál za seskupení Jungleravers v jihovýchodním Londýně a v Evropě na akcích jako New Nation, One Nation, Battle Of The MCs, MC Convention nebo Mindset Germany, je v současnosti členem mezinárodního uskupení Crookedspine Audio s vlastním vydavatelstvím Crookedspine Recordings, rozličné skupiny DJs a dalších umělců, se kterými jej můžete vidět na akcích ve Švýcarsku a v poslední době také v České Republice. Zajímavostí je také jeho hraní v Thajsku na Full Moon Party.

České, resp. moravské publikum mohlo Raggu ještě s Dr. Silem (a jeho kámošem z RisingSonz MC Keidem) zažít letos v polovině léta na povedené „dvojakci“ Drumology. Ta se postupně prohnala Prostějovem a na druhý den jako open air také pískovnou Náklo u Olomouce, kde jsme byli svědky toho, že je Ragga schopen zahrát dva večery po sobě naprosto odlišný a přitom vždy neuvěřitelně energický set.

Jako support se na večírku ParUKastrol ještě představí výjimečný pražský selektor, moderátor Radia 1 a absolvent RedBull Music Academy – dj Nitrous z Shadowbox crew. Nitrous momentálně žije v Bratislavě, tak si jeho hraní v Praze nenechte ujít. Dále ve společném b2b setu zahraje ostřílená olomoucká dvojka ve složení: Šternberský guru, techstepař, zakladatel místního drumanbassového podhoubí a pořadatel úspěšných openair festů Tankodrum - dj Gotia a olomoucký matador, Barumba (RIP) chillout selektor a obdivovatel našláplých liquidů - dj ahZ, oba zástupci Stonedraiderz crew, příležitostně hrající jako RedEyeSquad.

Večírek ParUKastrol rozehřeje nadějný zástupce pražské „org“ Rollingbass - dj Stantha, úspěšný spolupořadatel večírků Rollingbass právě v Bunkru Parukářka a spolujezdec nekonečné liquidfunk tour Liquid Lounge. Na akci ParUKastrol však čekejte rozhodně tvrdší selekci a to od všech djs!

Raggu si můžete poslechnout každý pátek mezi 18. a 20. hodinou na WitnessTheSickness.com, kam si zve společně s Dr. Silem hosty. Nalaď zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016