PARTYINFO

 

NIKOLAJKA.COM – CHRISTMAS SADLER PARTY

Datum konání:
21.12.2007 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Safari
DJs:
Chris Sadler, Hozzy, Cortezz, Thonic
Info:
http://www.nikolajka.com
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 50 czk, poté 75 czk, se studentským průkazem 50 czk
 
 
Nikolajka.com – Christmas Sadler party
Na poslední adventní pátek jsme pro nedočkavé připravili první kus vánoční nadílky v podobě speciální Nikolajka.com – Christmas party. Pomyslným stromečkem pod kterým tento dárek najdete a rozbalíte, bude již tradičně hradecký Safari Club. První party-koledy se rozezní od 21:00 a kdo se dostaví do 22:00 má vstup za krásných 50,- Kč. Pro návštěvníky oplývající studentským průkazem tato cena platí i posléze, pro ostatní se zvedá na 75,-.
 
Hlavním dárkem bude jeden z nejoblíbenějších a nejzkušenějších českých djů, rodák z anglického Nottinghamu a resident pražského Roxy, kde mu už 9 let šlape jeho kultovní klubová noc Climax – Dj Chris Sadler. Dále se vám představí nadějný a neustále se zlepšující Dj Thonic – resident pražských klubů Vertigo a Občanská plovárna, kterého ale můžete znát i z klubovky Groove v hradeckém Eventu. No a nebyla by to pořádná Nikolajka, kdyby chyběli i naši ostřílení a vámi oblíbení niko-djz Cortezz a Hozzy.



O vaši dobrou náladu by se kromě nadmíru kvalitní hudební produkce a zřejmě nejlepšího zvuku v Hradci Králové měl postarat i specielní, a pro řadu z vás doposud neznámý drink Fernet Stock 8000 v kombinaci s Red Bullem zvaný Gagarinovo péro – tohoto večera k dostání za velmi dvousečných 50,- Kč. Více o Fernetu 8000 a tzv. H-efektu zde. Detašované pracoviště bude na místě mít i oblíbený hradecký krámek s potřebami všeho druhu – Growroom.

Nezbývá než dodat - těšíme se na vás ve vánočním Safari, prostoru to ideálním k propuknutí opravdu velkého, a vpravdě bujarého mejdanu.

Další informace na www.nikolajka.com.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016