PARTYINFO

 

BROKENBEATZZ

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Glyon (st), Yak (at), Akira (shadowbox.cz), Edison, Tripl-Kripl (visual sytem)
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Brokenbeatzz oslaví v plzeňském Neutralu své první výročí
Drum & bassová noc Brokenbeatzz oslaví v sobotu 15.12.2007 v plzeňském Neutralu své první výročí. Pozvání na tuto party přijali rakouští hosté z uskupení Seriouz Seriez: DJ Glyon & DJ Yak.
 
Formaci Seriouz Seriez založil před sedmy lety DJ Glyon z Linze, jedna z nejdůležitějších osobností rakouské scény, která nezastupitelně rozvíjí místní dění. Jeho pravou rukou je DJ Yak, se kterým pořádá noci v klubu Posthof s pravidelnými návštěvami největších světových stars. www.myspace.com/djglyon DJ Yaka jste mohli slyšet před rokem na Brokenbeatzz, v září zavítalo komplet celé uskupení Seriouz Seriez na party Bush do Roxy. www.myspace.com/yakdb

K rakouským borcům se připojí DJ Akira (Shadowbox.cz), který společně se Seriouz Seriez crew odehrál již několik setů (jak sám, tak i v rámci tandemu Deadly Viperz) a hudebně si s nimi velmi dobře rozumí. www.myspace.com/deadlyviperz

Dva zahraniční hosté a jeden z nejvytíženějších českých DJů vám zprostředkují bohatý drum & bassový zážitek plný zábavy, překvapení a čerstvých vinylových novinek. Party svým setem podpoří i rezidentní DJ Edison (organizátor Storm DnB Night), o videoprojekci a laser se postarají Tripl-Kripl (visual sytem) ; nebude chybět ani dekorace.

Nechte se od Pilsen DnB crew zlákat k návštěvě solidní zlomené veselice. Za rozumný vstup 50,- Kč dostane každý poukázku na nápoj (vodka + kamikaze) zdarma.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016