PARTYINFO

 

DANCE NIGHT FUSION

Datum konání:
07.12.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Kaisersoze (g-production), Hightower, KubeeCzech (full range djs), Tereza Hálová (www.terezahalova.cz)

2nd stage - Hynx (synaps), Škubán, Pospa, Kopeček, Radar
Popis:
vstup do 23:00 50 czk, poté 70 czk
Line-up:
20:30 - 22:30 Hightower
22:30 - 00:30 KubeeCzech + live zpěv Tereza Hálová
00:30 - 02:30 Kaisersoze
02:30 - 04:30 Hightower
04:00 - ??:?? KubeeCzech
 
 
Dance Night Fusion v libereckém Liquidu
Dance Night Fusion je projekt, který pod jednou střechou nabízí 2 rozdílné taneční styly a kromě pobavit a roztancovat si dává za cíl i propojit a v harmonii přivést k setkání jejich stoupence. 7.12. se tato show naplno rosvítí a rozezvučí v Libereckém klubu Liquid, kde využije obě scény tohoto kultovního centrálního bodu taneční scény v Libereckém kraji. Projekt je dítětem dvou DJs z formace Full range, KubeeCzech a Hightower, kteří si s sebou přivezou i nálož světel, laser show a důkladně posílí i zvuk.
 
Vzácným hostem na prosincové DNF je DJ Kaisersoze - legenda české techno scény a DJ, který už hrál s většinou světových hvězd. Byl jedním z prvních moravských techno DJs, stál u pravěkých pokusů o parties v legendárním olomouckém klubu Nausea (později Depo No.8 a ještě později Depo 9) s názvem Mouse Parties, účastnil se skvělých akcí ve studentském S-klubu v Olomouci, stal sejedním z prvních residentů tzv. house kapličky alias Depo No.8 Z obyčejné klubovky se během jednoho roku stala nejnavštěvovanější akce klubu a její pověst brzy překročila hranice města a kraje, mezi návštěvníky se objevili i brněnští clubbeři a s nimi i majitel agentury Lunar, který nabídl KS členství v bookingu.Během uplynulých 8 let byl Kaiser Soze residentem zmiňovaného Depo 9(Olomouc), Radosti FX (Overthere - Praha), Barumby (Olomouc), klubu Crash (Praha), přerovského klubu Cyklon a největší české halové techno koference Orion Hall. Vloni se stal členem bookingu JPA.

KubeeCzech je perspektivní DJ, který strávil poslední 3 roky sbíráním zkušeností na cestách po světě a nyní se vrátil domů plný energie a odhodlání zúročit, co se přiučil. Jeho doménou a láskou je techno, abych použil jeho slova : "Ať to není chemie ani holá fabrika, ať to šlape a ať je to živý." S DJingem začal (hlavně ve vysokoškolských klubech) už roku 1997, 5 let byl oblíbeným rezidentem i v libereckém kultovním klubu Zanzibar. K technu se dostal v roce 2002 a od té doby se mu věnuje s plnou vervou. Způsobem hraní je mu vzorem Carl Cox a stejně jako on staví své sety na dynamice, komunikaci s lidmi a nebojí melodií ani toho, sáhnout i po starších hitech. Na DNF vystoupí i s herečkou a zpěvačkou Terezou Hálovou, se kterou pořádně zatopí tělům i hlasivkám přítomných. Více o Tereze na www.terezahalova.cz  

Druhým do party je DJ Hightower, jehož nepřehlédnutelná postava i razantní styl rozzařují už 4 roky párty po Libereckém kraji. Jeho nejmilejším stylem je tech-house a setem v tomto stylu bude i prosincová edice DNF zahájena. Jinak má ale Hightower vášeň i pro techno a jeho šlapavý, nekompromisní styl opět nenechá nikoho odpočinout, o čemž se přesvědčíte po půl třetí, kdy nastoupí za gramofony podruhé. Stejně jako KubeeCzech, ani Hightower moc neřeší škatulky, do kterých je taneční hudba tříděna a názvy jako progressive, minimal, experimental, electro apod. zůstávají druhotné. Na prvním místě je pro oba borce z Full range nálada a kvalita tracku a ne to, z jakého šuplíku desku vytáhli.

North Formation je oblíbená a známá partička z Liberce, vedená DJ Škubánem, jedním z nejtalentovanějších mladých DnB DJs, kteří v současnosti chodí naší vlastí. Celá NF se vyznává nekompromisní láskou k své hudbě a v jejich organickém a týmovém projevu je to dobře znát. S NF vystoupí j.h. i DJ Hynx ze Synaps Brno. který již dříve na DNF účinkoval, nicméně jako zástupce rovných beatů. Nyní poprvé pro vás roztočí gramofony na DnB scéně a vzhledem k jeho kvalitě a dlouholetým zkušenostem je jistě na co se těšit
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016