PARTYINFO

 

CELNICE NEW YEAR`S EVE 2008

Datum konání:
31.12.2007 - pondělí
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Mario, Brian
Live:
Michael Hejč
Popis:
start 22:00
 
 
Club Celnice Vám na oslavu Nového roku přínáší - Touch of Ibiza sound
Djs Mario & Brian exkluzivně v clubu Celnice na Nový rok! Přední čeští Djs, kteří pravidelně vystupují v nejznámějších klubech slunné Ibizy a nejprestižnějších klubech Evropy, kde mixují své sety po boku světových Djských hvězd! Tuto dvojici doprovodí na svých magických houslích Michael Hejč, talentovaný houslista přezdívaný nejen jako česká Vanessa Mae, ale také novodobý Paganini.
 
Dj MARIO - www.djmario.cz

Profesionální hudebník, DJ a remixer, který pravidelně vystupuje po boku světových hvězd jako David MORALES, Roger SANCHEZ, MJ COLE, Bob SINCLAR nebo Frankie KNUCKLES v nejprestižnějších klubech Evropy a Ruska. Svoje sety, plné energické House music a Electra už mixoval v klubech PACHA, AMNESIA a BORA BORA na Ibize, OPERA a DYAGILEV v Moskvě, v londýnském TURNMILLS, v MAGMA Amberg, WILD ROSE v Thessaloniki... Je dlouholetým rezidentem předních pražských klubů CELNICE a MECCA, účinkuje na módních přehlídkách firem GUCCI, DOLCE & GABBANA nebo VERSACE a na jaře 2007 přijímá pozvání z řecké Soluně k letní rezidenci v clubu HOOLA HOOP, ležícím přímo ve stínu bájného Olympu. Neméně vysoko si cení svých angažmá na VIP akcích několika ročníků Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kde se mu dostalo cti zahrát na parties pro Sharon Stone, Renee Zelweger, Danny De Vita, Andy Garciu, Roberta Redforda a řadu dalších ikon filmového průmyslu.


Dj BRIAN - www.djbrian.cz

Není zvykem, že v 16-ti letech člověk s naprostou přesností definuje své potřeby. V Brianově případě byla cesta seberealizace zřejmá. Hudba, klubová scéna, touha hrát a tvořit... Po začátcích v malém klubu NASA získává Brian svou první residentní noc v nově otevřeném moderním klubu CZ BEAT. Za krátko přichází zajímavá nabídka a Brian se přesouvá do vyhlášeného klubu „Le Clan“, který je oblíbeným místem pražské klubové smetánky. Stává se residentem středečních „Nuit sexy“ a proslulých víkendových after parties. Už v 18 letech se stává jednou z hlavních postav tvz. „zlatých časů“ klubu Le Clan. Nová příležitost na sebe nenechala dlouho čekat. Získává další residenci, tentokrát v nově otevřeném luxusním klubu Duplex, v samém centru Prahy. CD kompilace pro Duplex jenom potvrzuje jeho DJské schopnosti a nadání. Na jaře 2002 přichází jeden z jeho největších zlomů v jeho dosavadní kariéře - stává se residentním DJem a manažerem produkce jednoho z největších a nejrespektovanějších klubů v Čechách, klubu Mecca. Jeho nová pravidelná noc OLYMPIA se stává nejlepší house party v Praze. Po jeho boku se v klubu Mecca střídá řada slavných jmen, jako Armand van Helden, David Morales, Frankie Knuckles, Milk and Sugar, DJ Oliver (La Troya Asesina, Amnesia - Ibiza) a mnoho dalších. Brian je jedním z mála českých djů, který se může pochlubit i mnoha vystoupeními v zahraničí. Za zmínku rozhodně stojí hostování v klubech Queen (Pariz, Francie), Studio 287 (Pariz, Francie), Cabaret (Pariz, Francie), Le Vinyl (Pariz, Francie), Amnesia (Ibiza, Spanelsko), Space (Ibiza, Spanelsko), El Divino (Ibiza, Spanelsko), Somny (Ibiza, Spanelsko), Benidorm (Spanelsko), Paradise Beach Club (Mykonos, Recko), Monteret Castle (Nyon, Svycarsko), D!Club (Lausanne, Svycarsko), Carliary (Sardinia, Italie), Warsawa (Poland), St. Julian (Malta), Adjara Music Hall (Tbilisi, Gruzie), Ohrid - Makedonie, Bratislava (Slovensko). Léto 2004 se pro Briana stává osudovým, odjíždí na slunnou Ibizu a jako jeden z prvních Čechů hraje v nejznámějších klubech světa. Jeho set v klubu SPACE na AFTER TROYA OPENING PARTY mu otevírá dveře a stává se residentem nedělních GORGEOUS parties v AMNESII a pátečních IBIZA FACE‘s v novém klubu SOMNY. Ve svých 22 letech se tak řadí k nejmladším profesionálním DJs, kteří hráli v těchto klubech. Ibiza 2005: hostování na WHITE PARTY OPENING (Amnesia), LA TROYA AFTER (Space), IBIZA SECRETS (El Divino), bary Guarana a El Ayoun. Pre-Parties před La Troya and Gorgeous každou středu a pátek v Oriental baru (Ibiza Town). V roce 2006 se Brian stává rezidentem největšího a nejoblíbenějšího řeckého klubu Paradise Club na ostrově Mykonos. Stává se miláčkem publika a hraje společně s djs Erick Morillo, Todd Terry, Sandy Rivera, Junior Sanchez, Kenny Dope Gonzales, Sander Kleinenberg, Jon Carter, Seamus Haji a mnoha dalšími.


MICHAEL HEJČ – live act - www.michaelhejc.com

Talentovaný houslista Michael Hejč, přezdívaný často jako česká Vanessa Mae, se narodil 10. ledna 1983 v Praze. V roce 1988 začal aktivně studovat hru na housle. V roce 1998 byl přijat na pražskou konzervatoř s klasickou hrou na housle, kde mu přibyla hra na klarinet, klavír a flétnu. O pět let později (2003) se zúčastnil mezinárodní soutěže Yamaha kde se umístil na 1. místě v oboru houslí a tentýž rok úspěšně odmaturoval. Ve studiu pokračoval na Vyšší odborné škole hudební a diplomovou práci věnoval světové houslistce Vanesse Mae. Už roku 2001 přilnul i k jinému žánru než ke klasickému a začal se věnovat také hudbě populární, kdy prvním popudem byla možnost spolupracovat s tureckou zpěvačkou Asli. V roce 2004 a 2005 se účastnil společného turné s Petrou Janů, Martinem Maxou, Láďou Kerndlem, Terezou Kerndlovou a Jarkem Šimkem po Bulharsku.Michael také vystupoval s Darou Rolins, americkou rockopera zpěvačkou Angel Eyedelism a zpěvačkou Zuzou Novou, se kterou pracuje na společném duetu pro připravované album. Mimo jiné se stal tváří společnosti NOBLE SERVICES, kde spojil jedinečný zvuk se slastnou chutí koňaků a vín.


Ceny vstupného:
od 10.12. do 27.12.07 cena: 600,-
Celnice Friendly cards a Kolkovna Friends cards cena: 400,-
od 28.12 do 31.12.07 do 01:00 cena: 900,-
Celnice Friendly cards a Kolkovna Friends cards cena: 600,-
31.12.07 od 01:00 cena: 1200,-

Předprodej v síti www.ticketsream.cz nebo v clubu Celnice. S kartou Celnice Friendly cards nebo Kolkovna Friends cards lze uplatnit slevu pouze na jednu vstupenku - Michal 777 502 505. Slevy se nesčítají.

Rezervace stolů:
od 10.12. do 27.12.07 cena: 4400,-
od 28.12.07 do 31.12.07 do 20:00 cena: 6200,-

S rezervací stolu ( 1 stůl je pro 4 osoby ) máte předplacený kredit na konzumaci ve výši 4400,- a jako bonus získáváte 4 volné vstupy. Rezervace stolu garantujeme pouze do 23:00. Po 23:00 Vám negarantujeme místa u stolu, ale pouze konzumaci. Kapacita klubu je bohužel omezena, proto si zarezervujte svůj stůl včas na telefonním čísle + 420 777 502 505 - MICHAL.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016