PARTYINFO

 

SHAKE IT!

Datum konání:
21.12.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Ron Feeling (kamosi.sk), Michal Pesina

2nd stage - Cuba6
 
 
Shake It! v brněnském klubu 7.nebe
Těsně před Vánoci, v uspěchané době, kdy se všichni snažíme sehnat ještě nějaké dárečky pro naše nejbližší, uklidit, napéct cukroví a připravit vše, abychom mohli oslavit svátky tak, jak se patří, jsme pro Vás připravili pohodovou party, na které si budete moci odpočinout a zrelaxovat se před posledními přípravami. Ze všeho toho spěchu a stresu Vás vytáhne v pátek 21.12.2007 v prostorách oblíbeného klubu 7.nebe trojice DJů na party Shake It! 
 
Zvuk se rozezní tradičně na 2 stageích. Máme tu čest přivítat na první-happy houseové stage exkluzivního hosta ze Slovenska. Těšte se na talentovaného, na Slovensku velmi oblíbeného a lety prověřeného DJe Rona Feelinga. Tento DJ je předním slovenským představitelem tamní houseové scény, je členem významného projektu kamosi.sk a krom vystoupení v předních klubech na Slovensku jste jej mohli slyšet i u nás v ČR. DJ Ron Feeling Vám naservíruje zvuk, který aktuálně frčí u našich východních sousedů a tak je určitě na co se těšit.

Na této stage jej doplní rezident 7.nebe, stálice houseové scény a propagátor house ve všech podobách DJ Michal Pesina. Aby toho klidu nebylo na druhou stranu moc, na druhé stage vystoupí ve tvrdším multi-žánrovém (house, trance, techno) mixu jedinečný DJ Cuba6, který je pro svůj nezaměnitelný styl práce s gramafony a mixem v poslední době velmi vyhledáván v klubech po celé Moravě. Vstupné na tuto party bude za pouhých 50 Kč, pro dívky do 23:00 je vstup tradičně zdarma.

Těšíme se na Vás…
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016