PARTYINFO

 

NIKOLAJKA.COM – CHRISTMAS STUDENTS NIGHT

Datum konání:
11.12.2007 - úterý
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Hozzy, P@co, Klerikman
Info:
http://www.nikolajka.com
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk, se studentským průkazem 50 czk, afterparty Pekelnej bar
 
 
Nikolajka.com – Christmas students night @ Radost FX
Studenti a nejen vy, zbystřete! Oblíbený studentský mejdan Nikolajka míří do centra Prahy a to rovnou do klubu Radost FX. Party v El Magicu byly vždy grandiózní, ale pro studenty nebydlící na Jižním městě poněkud vzdálené. Radost je díky své lokaci hned u metra I.P. Pavlova snadno dosažitelná pro všechny. Další změnou je lehčí odklon od ryze houseové akce. 
 
V první části akce se můžete těšit na širší hudební výběr – funky, disco, hip-hop, house – servírovaný skrzeva Final Scratch v podání Dj Klerikmana. Před půlnocí vás svojí zbrusu novou footbag - frisbee - beatbox show omráčí šestinásobný mistr světa ve footbagu Vašek Klouda a neméně šikovný performer Dexter. Pro neostýchavce bude opět připravena soutěž o ošacení RipCurl a Animal. S nástupem nového dne se za koly objeví Dj P@co a pustí do vás mega-energetický našlapaný happy house, který bezpochyby doprovodí svojí pověstnou šílenou show zpoza gramců. Velmi pravděpodobně se zanedlouho připojí i pan pumping-house mistr Dj Hozzy a rozehraje se dj-ping-pong show až do rozbřesku.

V jejím průběhu ještě nepropásněte malé prestižní překvapení od firmy Skycorps. A na závěr vás jistě neurazí informace, že Plzeň bude toho večera za 25,-. Vstupné s ISIC nebo jiným studentským průkazem 50,-. Ostatní 100,-. Start 21:00. Pro nenasytné a dostatečně nevytancované je tu připraven after v Pekelným baru na Andělu.

DaNeck - Nikolajka.com team
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016