PARTYINFO

 

BLACK STARR NITE

Datum konání:
07.12.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Perfect Club
DJs:
Orion, Mike Trafik
Popis:
start 23:00, vstup 100 czk, holky zdarma
 
 
Premiéra t-music Hip Hop Jam 2007 DVD v rámci Black Starr Nite již tento pátek v pražském Perfect clubu
Novinkou ze stáje 360 Production je, že oficiální DVD z letošního t-music Hip Hop Jam festivalu je již hotové, takže můžeme v nejbližším možném termínu – tj. tento pátek 7.12.2007 zapít jeho premiéru. Ta se uskuteční v pražském Perfect Clubu v rámci pravidelné Black Starr Nite od dvojky Orion, Mike Trafik. Start je úderem 23:00 a jede se až do brzských ranních hodin. Klasikou budou „perfect“ní pochutiny zdarma a fér ceny na vybrané drinky. Holky mají vstup grátis a kluci za kilo. 
 
Doraž si tento pátek do Perfectu připomenout atmosféru letošního premiérového ročníku t-music Hip Hop Jamu a pozdravit se se známejma na baru. Připomínáme, že jak spodní patro klubu, tak přízemí restaurace prošlo v nedávné době kompletní rekonstrukcí od dua Wicke&Boe, tak přijď omrknout, jak se to klukum vyvedlo ;-)

Jedna důležitá informace – DVD HHJ 2007 není prodejné! Bude k dostání zdarma na vybraných akcích a všem, kteří o něj budou mít zájem. Podrobné info, jak DVD získat se již brzy objeví na oficiálním webu festivalu www.hiphopjam.cz, takže nezapomeň náš web pravidelně kontrolovat.

Tento pátek 7/12/2007, Perfect Club, Soukenická 4, Praha 1, DJ´s Orion, Mike Trafik  
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016