PARTYINFO

 

007 SKA PARTY - CHRISTMAS BOSS SPECIAL

Datum konání:
12.12.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Strahov 007
DJs:
Rude Bohemians Boss DJs
Live:
The Chancers, DiscoBalls
 
 
The Chancers představí na vánočním večírku zbrusu novou ska kompilaci
Po dlouhé době se můžete těšit na pořádnou skaparádu v prostorách strahovského Klubu 007, jehož jméno se stalo legendou. Na prkna svého domácího klubu se bok po boku vrací dvě pražské kapely The Chancers a DiscoBalls, aby pro vás připravily Vánoční mejdan, jak se patří. Obě kapely mají za sebou společné turné plné kvalitního rumu, během nějž se nejednou potkaly přímo na podiu, takže dobrá atmosféra je zaručena. Určitě jste zaregistrovali, že v rámci Matusalem Ska Tour padalo slovo zdarma víc než je zdrávo. 
 


Přičtěte k tomu vánoční 007 Ska Party a snad je jasné, že o dárečky bude postaráno. Dlouhotrvající zábavu po koncertě zajistí nově zřízený Rude Bohemians BOSS Sound System, v němž se obě kapely prolínají. BOSS dýdžejové mají v repertoáru pěknou sbírku vinylů ska, rocksteady, skinhead reggae, rock'n'rollu nebo kvalitního 80’s diska a vězte, že ani jedna pecka vás nenechá chladnými. „Tenhle rok pro nás byl našlapaný, vydali jsme desku, která vzbudila ohlas, odjeli jsme turné po Evropě a objeli spoustu festivalů, sezónu hodláme uzavřít v domovském klubu, kde je nám po tom všem stejně nejlíp,“ říkají The Chancers.

Na koncertě bude k mání i zbrusu nová dvojcédéčková kompilace United Colours Of Ska vol. 4, která nedávno vyšla u německého labelu Pork Pie a která mapuje současnou světovou ska scénu. Českou republiku tu reprezentují právě The Chancers se songem I Can See For Smiles, jinak tu nechybí jména jako The Toasters, The Slackers či The Valkyrians. „Jsme rádi a je nám ctí, že jsme se opět dostali mezi ta nejlepší jména současné světové ska scény. Tahle kompilace je opravdu masivní – je na ní čtyřiačtyřicet tracků a nechybí tu nic - od tradičního zvuku po nejnovější vývoj v rámci žánru,“ říkají The Chancers.

Přijďte se pobavit do jednoho z nejlepších pražských klubů na mejdan, který bude mít styl.

RUDEBOYS JSOU ZPÁTKY NA STRAHOVĚ!

www.myspace.com/realchancers
www.myspace.com/disc0balls
www.myspace.com/skankingpragga
www.myspace.com/klub007strahov
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016