PARTYINFO

 

SPICY CHRISTMAS EDITION

Datum konání:
12.12.2007 - středa
Místo konání:
Praha - El Magico
DJs:
Orbith, Champagne
Popis:
start 20:00, vstup holky do 21:00 zdarma
 
 
Spicy Christmas Edition v pražském klubu El Mágico
Po mimořádně vydařené lechtivé Spicy Sexy Nurses, která číslem 723 hostů trhla rekord návštěvnosti klubu El Mágico, přichází tento nabitý mejdan ve hvězdném vánočním vydání, který, jak tomu zatím doposud bylo, bude ještě lepší, než ten předchozí.
 
A co speciálního že si pro vás pořadatelé připravili tentokrát?

Jako hlavní host večera přijal pozvání na tuto vypečenou párty plnou vánoční atmosféry, dekorací a vychytávek vrchol české djské špičky DJ ORBITH (2. nejlepší dj ČR roku 2006, dj roku 2004, objev roku 2003) a o tu správnou show se postará finalista reality show Big Brother FILIP TROJOVSKÝ! O jedinečnou vánoční atmosféru se rovněž budou starat naše sexy Santa Klausky GOGO tanečnice. Hlavní djskou hvězdu podpoří rezident klubů Celnice a El Mágico DJ CHAMPAGNE.

Bude se soutěžit v nevšedních disciplínách o ještě nevšednější ceny a po celý večer bude platit akční cena drinku REDBULL s VODKOU za 39,- Kč! Přijťe oslavit Vánoce již 12. prosince na jednoznačně nejlepší párty roku do El Mágica! Večírek začíná již v 20:00 a dívky mají do 21:00 vstup zdarma! S lyžema je také vstup zdarma a kdo přinese na krku nejhezčí vánoční ozdobu, bude odměněn:-)

Klub El Mágico sídlí přímo v areálu kolejí Jižní Město mezi kolejemi Vltava a Otava, nejsnáze se do něj dopravíte nejprve Metrem C do stanice Chodov a dále autobusy číslo 122 a 177 do stanice Volha (přibližně 5 minut cesty).

Více informací na www.spicyparty.cz.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016