PARTYINFO

 

LANGUAGE OF TRANCE

Datum konání:
22.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Daniel Kandi, Matamar aka Mark Airman & Mata C, Pete Walk, Lunar Blaze, Tadeas
Info:
http://www.vertigo-club.cz
Popis:
vstup 150/220 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Lunar Blaze
22:30 - 24:00 Pete Walk
24:00 - 02:00 Daniel Kandi
02:00 - 03:30 Matamar
03:30 - 05:00 Tadeas
 
 
Language of Trance with Daniel Kandi – poslední info
Daniel Kandi na Language of Trance v pražském Vertigu
Dlouho slibované pokračování prestižní noci Language of Trance se uskuteční již v sobotu 22. prosince v klubu Vertigo. Oblíbená noc Langauge of Trance, kterou nedávno ocenil magazín X Mag (spolu s E-motion byla zařazena mezi nejvýznamnější tranceové klubovky u nás), vám tentokrát nadělí před vánocemi opravdový dáreček v podobě velmi speciálního zahraničního hosta. Těšit se můžete na dje světového formátu, kterým je velmi úspěšný producent vydávající na prestižním labelu Anjunabeats – Daniel Kandi!
 
 Daniel Kandi je znám především svojí špičkovou produkcí, jeho tvorbu hrají mimo jiné Tiesto, Judge Jules nebo Armin van Buuren. V roce 2006 zaujal svým megahitem "Breathe", který se hrál po klubech na celém světě a v roce 2007 slavil jeho Make Me Believe / I Found The Way podobný úspěch. Přední světoví djs o něm mluví jako o velké naději tranceové scény a Armin Van Buuren ho dokonce požádal o zremixování jeho tracku Love You More!

Dalším, kdo tuto výjmečnou noc doplní bude residentní duo MATAMAR (Mark Airman & Mata C), kteří poslední dobou nabírají na popularitě a jsou čím dál tím více obsazováni na významné akce po celé ČR a v současnosti usilovně pracují na svojí vlastní produkci. Těšit se můžete i na Pete Walka. (Mecca, Roxy nebo Studio 54) a také na projekt Lunar Blaze, známý především díky svým tzv. „mash-upům“. Jeden z nich dokonce zahrál Markus Schulz ve své radioshow Global Dj Broadcast. Nebude chybět ani dj z bookingu LOT Music a to nadějný producent a dj Tadeas.

A co Vás dále čeká? Světelná a laserová show, videoprojekce, speciální dekorace, sexy go go a mnohem více!! Lístky na tuto akci jsou aktuálně v předprodeji na www.ticketpro.cz nebo v klubu Vertigo za 150 Kč. Vstupné na místě bude 220 Kč. Kapacita klubu je omezená, takže s nákupem neotálejte!

Pořádá klub Vertigo, Havelská 4, Praha 1 a agentura LOT Music.

Více info na:
www.vertigo-club.cz
www.myspace.com/danielkandi
www.myspace.com/lotmusicinfo
www.matamar.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016