PARTYINFO

 

LANGUAGE OF TRANCE

Datum konání:
22.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Daniel Kandi, Matamar aka Mark Airman & Mata C, Pete Walk, Lunar Blaze, Tadeas
Info:
http://www.vertigo-club.cz
Popis:
vstup 150/220 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Lunar Blaze
22:30 - 24:00 Pete Walk
24:00 - 02:00 Daniel Kandi
02:00 - 03:30 Matamar
03:30 - 05:00 Tadeas
 
 
Language of Trance with Daniel Kandi – poslední info
Speciální vydání oblíbené klubovky Language of Trance již doslova klepe na dveře a proto je načase seznámit se s praktickými informacemi a časovým line-upem. Language of Trance proběhne již tuto sobotu 22.12. v pražském klubu Vertigo. Hlavní hvězdou večera bude dj a producent z prestižního labelu Anjunabeats – Daniel Kandi (den). 
 
Daniel Kandi, je znám především svojí špičkovou produkcí, jeho tvorbu hrají mimo jiné Tiesto, Judge Jules nebo Armin van Buuren. Více o Danielu Kandim najdete na www.myspace.com/danielkandi.
Dalšími účinkujícími budou domácí projekt MATAMAR (Mark Airman a Mata C), všem dobře známý Pete Walk (Mecca, Roxy nebo Studio 54), projekt Lunar Blaze a také dj z bookingu LOT Music, nadějný producent a dj Tadeas.

Klub Vertigo najdete v Havelské ulici 4, Praha 1, nedaleko stanice metra Můstek. Vstupenky na tuto akci jsou v prodeji v síti Ticketpro a také přímo v klubu, za velmi příjemných 150 Kč! V současné době zbývá již posledních pár lístku, takže pokud ještě ten svůj nemáte, tak příliš neotálejte! Lístky za tuto zvýhodněnou cenu jsou v prodeji pouze do soboty 16:00! Na místě bude stát lístek 220 kč.

Klub je otevřen od 21:00. Těšit se můžete na světelnou a laserovou show, videoprojekce, speciální dekorace, sexy go go a mnohem více!!

Více info na:
www.vertigo-club.cz
www.myspace.com/lotmusicinfo

Žádosti o Photopassy a akreditace můžete psát na info@vertigo-club.cz - pokud jste fotograf/ka a fotíte na akcích, uveďte prosím jméno serveru pro který fotíte a odkaz na vaše fotoreporty.
 
Daniel Kandi na Language of Trance v pražském Vertigu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016