PARTYINFO

 

HEAVY MENTAL

Datum konání:
17.12.2007 - pondělí
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
An On Bast (pl), Cat Likes Nina 3000 (pl), Hugo & Zoe, Muzzgle & Titness
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Heavy Mental @ Fléda
Říct někomu v češtině „těžkej mentál“, nejspíš by to nebral jako lichotku. Zkuste to raději v angličtině a rovnou ho tam vezměte s sebou! Heavy Mental je totiž už zavedená klubovka v brněnském klubu Fléda a z novorozeneckých vydání již dospěla ke svému čtvrtému pokračování, na které si dovolila přivést hned dva zajímavé projekty ze zahraničí. Již 17. prosince budete mít tedy možnost slyšet neotřelou muziku v podání dvou polských zástupců, projektů An On Bast a Cat Likes Nina 3000 a dvou českých nadějných želízek v ohni, Hugo & Zoe a Muzzgle & Titness. Níže podrobnější info.
 
Duchovní a dramaturgická sebevražda Heavy Mentalu pokračuje! V sérii koncetů umělců jako Unbending Intent, Alef či Sonority, kteří svoji tvorbu berou opravdu vážně, pokračuje a přiváží do Brna opravdový masterpiece - polskou producentku An on Bast (Anna Suda). Pořádá Chernobyl Musick  & Amenorea Crew & Level B Production


 
AN ON BAST / Polsko
www.myspace.com/anonbast
www.anonbast.com

V zádech jištěna vlivy jako Autechre, Hermann Hesse, Arvo Pärt, Henri Bergson či W.A.Mozart podniká od roku 2003 hudební průzkum v prostoru ambient/idm/downtempo, z nějž v roce 2006 vyslala první ucelený signál na selfmade desce "Welcome Scissors". Letos navázala releasem "Happy-Go-Lucky" u polského elektronicko-experimentálního labelu Etalabel. Naježtě chlupy, vymeťte špínu uší a šup šup 17. na Flédu, chystá se na nás z nahrávek jemně znějící, na koncertech však dynamicky pulsující hudba, mj. již prověřená posluchači na festivalech elektronické hudby jako jsou Sónar, Numusic, Unsound nebo Electro-Mechanica.



CAT LIKES NINA 3000 / Polsko
www.myspace.com/cln3000
www.areacontrolledbycamerasystem.com

Druhý chod polského menu je uvařen z krapet jiných surovin - na kost ohlodaný breakcore/grime sound s acapella samply, které na netu najdete během pěti minut. CLN3000 je sympatický prvek na diy breakcore scéně, vymikající se z šedého průměru breakcore producentů, pro které se samplování europop/metal tracků a neustálé variování amen beatu stalo zacyklenou toluenovou mantrou.

HUGO & ZOE / ČR
Roztomilé samohrajky na téma "užití varné konvice", "láska přes hromosvod" nebo "chtěla bych být Tvá romka" jsou pro tuto brněnskou dvojici stejně signifikantní jako jejich levné, na baterky fungující vybavení (Gameboy & mixpult na baterky). Poprvé před otevřenou scénou v sestavě: Johanka (zpěv), Ondřej (zvuk) a host Kyl The Sistem (beatbox & anal glitch).

MUZZGLE & TITNESS / ČR
Dvojice steroidových proroků a mystiků z posilovny, pro které je v životě hudba hned na druhém místě - těsně za každodenní dvanáctihodinovkou v posilovně. Z inspirující vůně potu a železa taví romantické songy o lásce, činkách, svalech, granulové stravě a výletních loďkách.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016