PARTYINFO

 

NEW YEAR EVE PARTY 2007/2008

Datum konání:
31.12.2007 - pondělí
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Michael Burian, Tazz, Roman Hyde, Martin Gredner, Robiq, Ringo
 
 
Jaký bude silvestr v ostravském Fabricu?
Ano, konec roku se nezadržitelně blíží, je to tak. A Fabric samozřejmě bude slavit a pařit, tak, jak se sluší a patří! A aby jste si oslavy příchodu Nového Roku mohli spojit s tou nejlepší muzikou, pozvali jsme poprvé do Fabricu dje a producenta, který své Silvestrovské parties trávil pravidelně v našem hlavním městě, ale teď tomu bude jinak...
 


Pozvání přijala naše dlouholetá špička, vynikající producent a dj, Michael Burian! Pozadu nezůstane partička rezidentů klubu Fabric, Martin Gredner, Roman Hyde, dále showman Ringo a talentovaný dj Robiq. Dalším hostem a bavičem bude známý dj Tazz, který na mnoha parties ve Fabricu dokázal, že práci s publikem zvládá na jedničku.

Co můžete čekat dál?

Správné oslavy se neobejdou bez dárků, které Vás budou čekat ihned u vstupu.Jaká by to byla oslava bez chlebíčků, které budou čekat pro změnu na barech, společne s osvěžujícím ovocem:-) Pochopitelně nebude chybět ohňostroj na zahrádce klubu. Aby světelná show byla 100% kompletní, těšit se můžete na. double laser show by Sonny, která měla svou premiéru na párty 3G. Počet vstupenek v prodeji je omezen!!

Co dodat?

Snad jen....UVIDÍME SE NA SILVESTRA VE FABRICU!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016