PARTYINFO

 

CHARISMATIC CREATURES DJS

Datum konání:
19.12.2007 - středa
Místo konání:
Praha - Bordo
DJs:
Charismatic Creatures DJs
 
 
Klub Bordo uvádí Charismatic Creatures DJs
 
 

Charismatic Creatures - '' Groovy a našláplé breaky, chytlavé melodie i zvukovově zajímavé momenty na jedné straně a šlapající energetické údery a provokující kombinace tracků liquid funku na druhé to všechno jsou Charismatic creatures. Skupina DJ's,kteří se dali dohromady aby Vás pobavili svými mixy a pestrou směsicí stylů. Na večeru, na kterém hrají,Vám nedají ani chvíli oddechu a provedou Vás různými zakoutími elektronické hudby. "




Zakladatelé Dj Ketan a Cosmig_L jsou dlouholetí kámoši velice aktivní již od 97 roku, kdy začínali skládat elektronickou hudbu, pořádat pártošky různého druhu, hlavně však už v té době tzv. „Multigener“ akcí, které v té době byly pro někoho neakceptovatelné, jiní si je však chválili. Až v poslední době se ukázal zájem o tento druh parties vzhledem k stagnující a přesycené scéně. Tito páskové mají v repertoáru výběrové kousky takřka ze všech stylů hudby a záleží jen na návštěvnících akce, na co jsou zaměřeni, a Char.Crea. jim naservírují třeba „ sekanou s hranolkama a zmrzlinou“ ? Toto seskupení pod tímto názvem funguje zhruba 3/4 roku, kdy před tím členové vystupovali pod jednotlivými přezdívkami. Jeden z členů Char.Crea. DJ Mer-G je známý svým luxusním výběrem placek z oblasti junglu a dramu. V klubu Bordó se předvede spolu s Dj Ketanem / hrajícím liquid funk s drumem veselého charakteru / v charismatické show na 4 gramce a 2 mixy s překvápkami od kolegů.

Poměrně novým členem se stal Dj Vrata zastupující breakbeaty a spolu s Dj Cosmig_L em si na Vás připraví „exclusivo breakbeato manifiko funkyšťový kombat“ prokládaný remixovanými rádio pecičkami z oblasti království Techousu, jižně od Disca. Do blízkého budoucna si tyto potvůrky na Vás připravují kombinace s jinými uměleckými žánry a nevylučuje se, že by mohli tentokrát něco zkusit i na Vás. Tato párty je Warm Upem pro plánovanou soutěž.

Linky na sety od dvou clenu Charismatic Creatures Djs

Dj Ketan - LoudGood
Cosmig_L - Wondara Selekta
 

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016