PARTYINFO

 

SOUND HEADQUARTERS

Datum konání:
15.12.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Si Begg (noodles/novamute, uk), R.U.R. & 3d!T (earwax, uk), Ghandi, Yukimura, Machine Funck

2nd stage - Raveboy, ESP, Priapus, Matoa
Popis:
vstup do 22:00 90 czk, poté 120 czk
Line-up:
21:00 - 23:00 Machine Funck
23:00 - 00:00 Yukimura
00:00 - 01:30 Si Begg
01:30 - 02:30 Edit
02:30 - 04:00 RUR
04:00 - ??:?? Ghandi

2nd stage:

21:00 - 04:?? Priapus, Matoa, ESP, Raveboy
 
 
Si Begg zahraje na SoundHeadQuarters v Crossu
 
 
Laxně pravidelná a striktně „no limits electronic experience“ noc SHQ, je sice teprve krůček před kulatou desítkou, ale po přečtení následujících řádků se myslím už teď zvedne bpm nejednoho elektronického srdíčka. Na minulých dílech zvuk této noci „tlačili dopředu a dolů“ např. ScanOne, Mala, Warlock  nebo naposledy japonský Goth-Trad, ale protentokrát se konečně podařilo ulovit sólokapra. Dlouho předlouho byly spřádány vlákna, z první hozené sítě ještě unikl, ale tentokrát už neproklouzne. Je pevně chycen do spárů SoundHeadQuarters, před deportací do pražského Crossu nemá žádnou šanci uniknout a společně s ním se navíc podařilo lapit další dva úlovky. Po živém peklíčku ze země vycházejícího slunce se přesuneme do jedinečného království prvního muže „nejstupidnější nahrávací organizace na světě“ Noodles. Prosíme o potlesk, do naší vlasti premiérově přilétá jeho bassličenstvo Si Begg!


Si Begg aneb kolik stylů umíš, tolikrát si projektem

Hudební chameleón jako Si „Bigfoot“ Begg inspirující svou kreativitou již od roku 1991 v podstatě ani nepotřebuje žádné nastavované propagační texty, protože jeho kariéra mluví za vše. Svými chapadly se Buckfunk 3000 drží v podvědomí tolika zájmových skupin hudebních fanatiků, že poznámka o jeho příjezdu již několik týdnů zdárně plní stránky diářů na tuto sobotu. A jak je na tom teda Culture Cruncher s muzikou?  Je libo experimentální breakbeat? Nebo snad úsměvné freestyle disco, silně taneční glitch´n ´bass, masivní abstrakt hip hop nebo electrofunk bez hranic? Tohle všechno S.I. Futures hravě sype z rukávu. Na místě je uvést informaci, že pan Cabbage Boy nevyčerpá hned při první návštěvě svůj veškerý zbrojní arsenál a představí se v djském setu. A kdyby měl přece jen někdo ještě teď nezaplněné sobotní okénko v diaří, zde je sice již starší, ale vcelku odzbrojující text o všech výše uvedených projektech s jedním společným jmenovatelem: Simon Begg.


Bonus beats úlovky

Simon má rád společnost, takže s sebou přiveze odpovídající královskou družinu. O porci neotřelých ostrovních zlomenin se postarají R.U.R. v djském setu a naživo od pohledu šílenec, který si říká 3d!T. Můžeme očekávat porci težkotonážní basy, likvidačních breaků a určitě i nějaké to stylové překvapení navíc. Společně tvoří dvě ze tří součástek projektu Earwax a o svém zvuku tvrdí, zní jako „roztavený Cheese Core, no-skool techno, breax a electro bass smíchaný zase do jednoho.“ Jako host SHQ se po britské úderce představí Ghandi reprezentující Spiritual sound s rozpětím od chillout music přes rovné beaty až po silně nakažlivý electrofunk a další bassové vylomeniny.


Warriors by default

Ani rezidenti tentokrát nebudou úplně rozprášeni. Yukimura a Machine Funck čeká úkol zahřát Si Beggovi a spol. nejen čudlíky na mixáku, ale především tanečníky, kteří využijí levnější vstup před desátou a dorazí rozproudit akci zavčasu. Silná bojová line se ale rozvine na dolní stage, kde bude provozní linka ve složení  Matoa, Raveboy, ESP a Priapus dávat intensivní dubstepovou lekci na téma pow wow wow  aneb „co dokáže basa“.

www.discogs.com/artist/Si+Begg
www.myspace.com/sibegg
www.sibegg.com
www.breakbeat.cz/clanek_ukaz.php?id=533
www.myspace.com/rur69
www.myspace.com/3dit
www.crossclub.cz
www.spiritualweb.tk
www.machinefunck.info/shq

Pořadatelé nenesou zodpovědnost za případné poškození sluchu ani napravení hudebních chutí...
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016