PARTYINFO

 

CONNECTION PARTY

Datum konání:
15.02.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Johan Gielen (nl), LayDee Jane, Milan Lieskovsky

2nd stage - Samuel Wega, DejFF, Cortezz
Info:
http://www.connectionparty.cz
Popis:
start 22:00, vstup 290/390 czk, vip 490/650 czk
Line-up:
Hlavní stage

22:00 - 00:00 Milan Lieskovsky + guest
00:00 - 02:30 Johan Gielen
02:30 - 05:00 LayDee Jane
05:00 - 06:00 free for all

Talent room stage

22:00 - 00:15 Samuel Wega
00:15 - 02:30 DejFF
02:30 - 05:00 Cortezz
 
 
Johan Gielen na páteční Connection party v Mecce Connection: stáhněte si sety headlinerů Jak jdou dohromady Johan Gielen a svatý Valentýn?
Johan Gielen headlinerem první Connection party v Mecce
Svým prvním dílem zahájí v pátek 15. února nová klubová party nazvaná Connection. Místem činu bude pražský klub Mecca a jako hlavní hvězdy se představí Johan Gielen, LayDee Jane a Milan Lieskovsky. Zajímavým oživením party bude stage představující vycházející talenty taneční scény, ale také posílený zvukový aparát, sexy tanečnice a možnost zakoupit si vstupenky do V.I.P. stage.
 
Prostory kluby Mecca se přímo nabízejí pro pořádání exkluzivní klubové party. Proto se jeho management ve spojení s managementem LayDee Jane rozhodl zorganizovat zde nový seriál party s názvem Connection. Již 15. února se jako hlavní hvězda prvního dílu představí holandský trance DJ a producent Johan Gielen, který svoji českou premiéru odehrál v dubnu na party Amazing City. Gielen remixoval pro taková jména, jako je například Tiësto, Boy George, nebo Chicane, jeho hudba se objevila v reklamě na Pepsi Colu a každý správný fanoušek trance zná jeho track L'Esperanza.

Fanoušky LayDee Jane pak určitě potěší, že tato DJka po poměrně dlouhé době opět vystoupí v Praze právě na Connection. „V minulých měsících jsem absolvovala docela náročná turné po Turecku a Číně, a tak se moc těším, že si zase zahraju před pražským publikem,“ říká ke svému hraní na Connection LayDee Jane. Na party ji doplní úspěšný slovenský producent Milan Lieskovsky, kterého mohou fanoušci znát z jeho pořadu Progress Your Mind, který vysílá několik slovenských rádií.

Druhá stage pak bude zameřená na nadějné talenty taneční scény. Představí se zde Samuel Wega, DejFF a Cortezz.

Pro noc z 15. na 16. února bude v Mecce zároveň posílen zvukový aparát, navýšen světelný park a také laser, tancovat budou sexy tanečnice. Předprodej vstupenek za 290 Kč bude zahájen 10. prosince v síti Ticketstream, na místě bude jejich cena 390 Kč. Do V.I.P. bude možné v předprodeji zakoupit vstupenky za 490 a na místě za 650 Kč. Co za to? Soukromí vyhrazeného prostoru kousek od DJe, vlastní bar, catering menu a luxusní lounge v druhém patře.

Prvních 100 lidí, kteří si zakoupí lístek přes web Ticketstream, obdrží na místě set speciálně namíchaný pro tuto party s názvem Connection. Autory jsou LayDee Jane a Milana Lieskovsky.

V průběhu prosince bude spuštěn web Connection na adrese www.connectionparty.cz.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016