PARTYINFO

 

ČANKIŠOU

Datum konání:
20.12.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - Favál
Live:
Čankišou
Popis:
start 20:00, vstup 120/150 czk
 
 
Předvánoční koncert Čankišou na Favále
Kapela Čankišou, která se nedávno vrátila z multižánrového World Performing and Visual Arts festivalu v Pakistánu, se v předvánočním shonu zastaví vůbec poprvé v brněnském klubu Favál. Na posledním koncertě Čankišou před Vánoci nejdříve posluchače rozehřeje další brněnská parta - Kumbalu. Začátek koncertu je ve 20 h.
 
Taneční a pozitivní energií nabití Čankišou se po velkém úspěchu v dalekém Pakistánu vrací opět na domácí půdu. Kapela v exotické zemi mimo jiné natáčela materiál pro nový klip k písni Zuha z připravované desky. A právě na koncertě na Favále vzniknou poslední záběry do tohoto klipu. Takže chcete-li být u toho, neváhejte a přijďte! V lednu se pak kapela zavře do studia, kde bude natáčet své čtvrté CD, které vyjde na jaře 2008 u brněnského vydavatelství Indies Scope records. 



Hvězda české world music kapela Čankišou již vydala tři CD: debutové Hudba lidu Čanki, Densé Ju a Gamagaj. V květnu letošního roku pak vyšla kniha Ukopnutý palec aneb Příběhy lidu Čanki s originálním soundtrackem.

Vstupenky na koncert 20.12.2007 je možné zakoupit v předprodej za 120,- Kč v Indies na Poštovské ulici. Na místě pak za 150,- Kč.

www.cankisou.cz
www.kumbalu.com
www.faval.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016