PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
18.01.2008 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, The Walk & Rogerseventytwo (fr)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Páteční Plastique v klubu Radost FX
Tihle dva kluci se dali dohromady v roce 2004. Oba spojil stejný hudební vkus a zalíbení ve francouzské elektronické scéně, kterou před 10 lety nastartovali Daft Punk. Dnes má již Paříž nové hrdiny jako jsou Justice, Mr. Oizo, Kavinsky, Teenager Bad Girl a především label Kitsuné.
 
Mladíci již od začátku nasadili osobitý zvuk a za velké podpory Joosta van Bellena si mohli zahrát po boku Uffie a Faedze na Joostově party Rauw. Následovala další vystoupení s Justice, Gilda, DK 7 a třeba Parra. The Walk & Rogerseventytwo vystoupili již na Plastique Extra v Bratislavě a Brně minulý rok. Když jsem je poprvé slyšel, bylo mi jasné, že tahle dvojka má namířeno hodně vysoko. Vkusné, zábavné a super groovy. Nutné je zmínit i Rogerovu producentskou karieru a remixy pro Annie a Kate Smith a máme tu nové vycházející hvězdy. Pokud máte rádi 2 MANY DJ´s, tak zkuste tyhle dva. Jsou prostě super !

Line up doplní tradičně resident party DJ VECTIF, VJ Martin a poprvé se na Plastique představí také partička The Fakes. Enjoy !


myspace.com/thewalkrogerseventytwo

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016